Орлин Баев Добавено Януари 11, 2010 Доклад Share Добавено Януари 11, 2010 Ето този сайт! Много филми, много жанрове. Последните филми и още непоказаните дори филми. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Януари 11, 2010 Доклад Share Добавено Януари 11, 2010 Благодарим!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Януари 11, 2010 Доклад Share Добавено Януари 11, 2010 (edited) Наскоро ми споделиха, че "Аватар" може да се гледа онлайн и от ТУК. Наистина може, но не ми се зареди целия. Казаха ми, че няколко филма могат да се гледат онлайн и без регистрация, след това, за да може да се гледат филми трябва да има рег. Опитайте . Редактирано Януари 11, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Февруари 27, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 27, 2010 Орлине, благодаря ти за сайта! Обаче аз не намирам бутон за гледане онлайн, а само за сваляне!? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 28, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 28, 2010 Случайно гледах Аватар в Бремен. Това беше голяма грешка, толкова ужасен филм не бях гледал отдавна. През цялото време се пита как може да се хвърлят толкова пари за такъв глупав и нехуманен филм... Всъщност на кино не бях ходил от десетилетия и направих голяма грешка, че гледах този филм, впрочем напуснах по някое време залата. Vespertine 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zilevw Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 Случайно гледах Аватар в Бремен. Това беше голяма грешка, толкова ужасен филм не бях гледал отдавна. През цялото време се пита как може да се хвърлят толкова пари за такъв глупав и нехуманен филм... Всъщност на кино не бях ходил от десетилетия и направих голяма грешка, че гледах този филм, впрочем напуснах по някое време залата. БОЖЕ КОЛКО ЖАЛКО ЧЕ НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ПАК ДА ГО ГЛЕДАШ ФИЛМА Е УНИКАЛЕН СТРАШНО ДЪЛБОК СМИСАЛ ИМА ЩОМ СИ ТУК В ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕШ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts