yolanda4 Добавено Януари 7, 2010 Доклад Share Добавено Януари 7, 2010 Здравейте, от години страдам от хашимото и знам, 4е не се лекува. Преди 3 г. ми правиха опрация на десния дял на щит. жлеза, защото имаше киста, като следствие от основното заболяване, след което започнах да пълнея и съм качила около 20 кг. Има ли начин класическата хомеопатия да помогне Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Януари 7, 2010 Доклад Share Добавено Януари 7, 2010 Оперирането и отстраняването на части от тялото, когато не застрашават пряко живота, води до потискане с всичките произтичащи от това вредни последствия, както е станало и при Вас. Хашимото е тежка проява на автоимунно заболяване. И тъй като единствено хомеопатията наистина лекува всякакви автоимунни заболявания, то и тук може да помогне, собено когато заболяването е в начална фаза. Разбира се не винаги и не при всички случаи, но във всеки случай по-голямо или по-малко облекчение е напълно постижимо. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Elma Добавено Август 4, 2012 Доклад Share Добавено Август 4, 2012 Бихте ли ми посочили добър класически хомеопат във В.Търново. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
radhika Добавено Август 4, 2012 Доклад Share Добавено Август 4, 2012 От Русе ходим до Велико Търново на хомеопат. Изпробван е. Наиста е добър. Класически хомеопат. Д-р Георги Хаджиев. Център "Холистика" - ул. Сергей Румянцев, 63 Потърси в Интернет сайта на "Холистика". Отивали сме с температура на малкия над 40 градуса. Лекува без антибиотици. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Октомври 30, 2016 Доклад Share Добавено Октомври 30, 2016 Вече имаме прекрасни резултати на Хашимото,както и въобще хипофункции на щитовидната жлеза по HDT метод ,практикуваме го около 50 хомеопата за цяла България. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tony's Добавено Април 1, 2017 Доклад Share Добавено Април 1, 2017 yolana4 здравейте какво е положението Ви с щит. жлеза. Подложихте ли се на лечение с ХЛ или не. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tony's Добавено Април 1, 2017 Доклад Share Добавено Април 1, 2017 искам да попитам след като има лекарство за хашимото има впредвид ХЛ защо хомеопата ми дава други хл. Не че не се повлиявам но не и основното ми заболяване?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 8, 2017 Доклад Share Добавено Юни 8, 2017 Здравейте, Не познавам случая Ви, но освен органно предписване, а то може да не е само едно, класическия хомеопат предписва и така нареченото индивидуално, конституционално хомеопатично лекарство. Може да се даде и хо л-во отговарящо на съответната хомеопатична картина в даден момент. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tonita Добавено Март 30, 2019 Доклад Share Добавено Март 30, 2019 Привет на всички, бихте ли ми посочили добър хомеопат. От Бургас съм и съм посетила 2-3 хомеопата тук, но се стига всеки път до антибиотик и като че ли никой от тях не е успя да намери моето конституционно лекарство и се започва едно сменяне на различни лекарства и потенции до като накрая се отказват сами. Започвам да си мисля, че проблема е някъде в мен, но не ми се иска да се отказвам и ще се радвам ако можете да посочите добри хомеопати от които сте доволни. Благодаря предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Април 5, 2019 Доклад Share Добавено Април 5, 2019 Здравейте tonita, Пиша Ви на Лични! Александър Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts