Пламъче Добавено Юли 15, 2010 Доклад Share Добавено Юли 15, 2010 Познавам една възрастна жена(74),която има квартирант,който е с около 30 години по-млад."Информаторите" от квартала не спират да разнасят какви ли не клюки по неин адрес.Това си е чист български манталитет - да ровиш в личния живот на съседа,да правиш предположения какво се крие зад чуждите стени и на тази база да фабрикуваш клюки с цел създаване "лошо име" на човек само поради това,че той живее различно от теб.Тази "болест" може да я има и в други държави,но у нас за съжаление,тя е взела размерите на епидемия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Нека малко да разчупим темата. Обратен Ефект - Много моля ви мадам http://www.vbox7.com/play:b6c6ad6d Mentolka и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_edno_momi4e_ Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 Според мен голямата разлика във възраста не е чак токова голя проблем след като хората си се рабират и искат да са заедно.Ние сме свикнали да приемаме,когато мъжът е по-голям от жената,но когато видим обратния случай,повечето сме против тази връзка и сме обедени ,че не е правилно.Но според мен хара сами трябва да си преценят дали са един за друг.Аз лично съм питала доста мъже,който са били и с по-големи от тях , и с по-малки,досега само един ми е казал,че му е по-добре с по-голяма.Всички други предпочитат по-младите момичета. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Август 14, 2014 Доклад Share Добавено Август 14, 2014 Има ли нещо общо между осъждането на връзки, в които има голяма разлика във възрастта и мисли на осъждащите, които мисли касаят кръвосмешението ? Сигурно сте срещали подобни изрази : "Та тя може да ти е дъщеря !!", "Та аз може да съм ти майка !!" Борито 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Акация Добавено Септември 29, 2014 Доклад Share Добавено Септември 29, 2014 (edited) Ако приемем, че любовта между две души може да е вечна..какво са тогава 10-15 години разлика на фона на вечността Редактирано Септември 29, 2014 от Акация Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
chesnan Добавено Октомври 22, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2014 Повечето от връзките с такава разлика са по сметка, но има и таквиа който са истински. За това аз не ги слагам под един знаменател! Кон Круз 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
magg-i Добавено Август 26, 2015 Доклад Share Добавено Август 26, 2015 (edited) Здравейте! Нова съм форума, а виждам и много полезни съвети.Живея с мъж 9 г.по малък от мен.Аз съм на 41, той на 32.И двамата сме разведени с по едно дете.Моят син е вече голям и ще бъде студент.Аз съм мед.сестра, а той беше пациент и така се запознахме.Пламна една гореща любов, той беше този, които тичаше след мен да ме спечели.И двамата работим, аз изкарвам повечето, затова и той когато намери време работи и на друго място.Проблема е, че го ревнувам/ както и той мен, но гледаме да си имаме лично пространство/.Поддържана жена съм, и дори ни мислят за набори.В речника му постоянно е" любов моя, какво щях да правя без теб, обичам те" Преминахме през много трудности и двамата, подкрепяли сме се.Доказал го е по някакъв начин, 2 г живеем заедно.Аз не се познавам такава, но януари месец се случи нещо, което ми остана травма.Имахме феисбуци и двамата.Една вечер някой, когото не познавам ми писа, че съм била прекрасна.Половинката се ядоса и ми счупи телефонаПаралелно с това обаче/ много преди този да ми пише, разбрах го след 3 дни/ той е поискал тел номер на сервитьорка, чието заведение са посещавали с приятели.Разбрах като влязох в профила му.Как може да ми чупи телефона със скандал, като седмица преди това е поискал номера на момиче.Поисках раздяла.Да, той бил поискал номера за негов приятел.Не, не му повярвах и до днес не му вярвам.Много говорихме по темата, натяквах му месеци, стигаше се до раздяла.Започнах да си правя фалшиви профили, купувах си фалшиви номера за да разбера какво е ставало Кой кого е свалял.От тогава насам намразих всички млади момичета, всички за мен са леки, всяка една непозната която видя я виждам съперница.Бях започнала да проверявам телефона му и като видех непознат номер се обаждах, проверявах личните му вещи за да намеря нещо, И намерих листче с номер Той естествено не знае на кого е, а беше неговия почерк.Проследих и се оказа на жена, живееща доста по далече.След месец се появи ново листче със същия номер, объркани бяха последните цифри.Казах му истинския номер.Не, той не знае на кого.Споменах името на жената, а неговия отговор" само да правиш нещо зад гърба ми, мисли му" Мозъка ми продължава да преработва тези събития и не мога да се отърся. Наскоро беше в неговия град по работа и спомена, че играел на топка с едни момиченца.Побеснях вътрешно.И веднага изплува флирта или какво там със 18 г.сервитьорка.Да, той е по контактен и лесно завързва приятели, не е флиртаджия, личи си, че ме обича, аз съм по затворена и той е спокоен от това. Но аз все мисля къде е в този момент, с кого е, дали флиртува....И това е от януари,когато се случи това. И все се питам резервен вариант ли е търсил, флиртувал ли е, его ли, какво...защо постъпи така? Думите му бяха" мислиш ли, че мога да ти го причиня? " И в мислите ми е- момиченцата ще пораснат, ще станат жени, а аз колкото и да се поддържам остарявам.Дали няма да ме зареже заради нещо по младо и аз да си остана сама? Не спирам да се тормозя.. Редактирано Август 26, 2015 от magg-i Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Август 26, 2015 Доклад Share Добавено Август 26, 2015 magg-i---Поогледай се във форума , има интересни неща . http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/12930-изневяра-ли-е/http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/14999-ревнувамспособна-съм-на-всичко/http://www.beinsadouno.com/board/forums/topic/8653-можете-ли-да-обичате-някого-който-никога-нищо-не-е-пожертвал-за-вас/ Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Fleur Добавено Януари 3, 2016 Доклад Share Добавено Януари 3, 2016 Много би ми било интересно да прочета онова, което би споделила една жена, в която е влюбен много по-млад от нея мъж...... Е, в мен е влюбен младеж, по-млад с 13 години. За омайното чувство няма да говоря, защото това е най-красивата ми история дотук. Само ще кажа, че съм щастлива, че се чувствам жена, крехка, красива, обгрижвана, желана, нежно приласкана и защитена с чувството, което този човек ми изпраща... .... А какво ще стане бих могла да кажа след години....Надявам се, че това ще е моята история до гроб. Това беше само едно лирично отклонение на една жена, която за първи път разбира какво е да я обичат всецяло (на 38.....)....... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lavie Enrose Добавено Януари 22, 2016 Доклад Share Добавено Януари 22, 2016 И аз съм така, Фльор. Е, с малка разлика - 5 години по-млад мъж от мен. И се чувствам истинска жена, обичана, любена, щастлива. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts