B__ Добавено Декември 28, 2009 Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 Благодаря за семейството ми. Благодаря за коледната елха. Благодаря за осъзнаването. Благодаря за питието в ръката ми. Благодаря за красотата на природата. Благодаря за звездите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Декември 28, 2009 Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 Ако можех да благодарявам, нямаше да се сещам да говоря. А на думи, не знам за какво друго бих могъл да благодаря, освен за Неговите Милост и Възможности, които аз не умея да използвам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Декември 28, 2009 Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 Хората на които бих искала да благодаря .... не обичат да им благодарят! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Декември 28, 2009 Автор Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 (edited) Хората на които бих искала да благодаря .... не обичат да им благодарят! Бях в една школа. Там се смяташе, че човек трябва да се научи да приема благодарности. Но да не разводняваме темата. P.S. Само да допълня за пояснение. Не е нужно да благодарим и да искаме да се приеме благодарността. Благодарим тихичко, за да не ни чуят. Нищо не искаме, просто благодарим. Редактирано Декември 28, 2009 от БожидарЗим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Декември 28, 2009 Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 Често благодаря (много пъти и на ум, а когато е на глас, много пъти не в присъствието на конкретните хора) на тези, които са ми дали нещо. Създадох си навик, особено когато ползвам нещото (нещото често не е материално). Мисля, че е хубаво да се благодари. И може би е редно да започнем от родителите си, после учители, приятели ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Декември 28, 2009 Доклад Share Добавено Декември 28, 2009 Благодаря че съществувам ! Благодаря че научавам важни неща ! Благодаря че волята ми укрепва ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Декември 29, 2009 Доклад Share Добавено Декември 29, 2009 Благодаря на създателите и поддръжниците на този сайт, които вдъхновени от Духа, помагат на много хора да видят Светлината и да построят новите си къщи - с големи прозорци и много Слънце, влизащо през тях! Благодаря на Бог за всички хора, с които ме срещна тук и които ме "повдигнаха" и ми дават сили да продължавам! Благодаря за Любовта и Мъдростта, които получавам в изобилие тук! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 29, 2009 Доклад Share Добавено Декември 29, 2009 Очите даряват благодарност, не думите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Януари 20, 2010 Доклад Share Добавено Януари 20, 2010 Един приятел веднъж ми каза: "Благодари и за трудностите, които имаш в живота си" ....и има смисъл в това, стига да може човек да го разбере?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Cveta5 Добавено Януари 21, 2010 Доклад Share Добавено Януари 21, 2010 Един приятел веднъж ми каза: "Благодари и за трудностите, които имаш в живота си" ....и има смисъл в това, стига да може човек да го разбере?! Благодаря за всичко,защото "Светът е голям и спасение дебне от всякъде".След усилия,рани,време,проумявам донякъде,защо да благодаря за страданията. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sabatini Добавено Януари 21, 2010 Доклад Share Добавено Януари 21, 2010 (edited) Благодарна съм ,първо на моите родители,на моят и на моята много ги обичам.Благодарна съм на тези които ме уважават ,и обичат. А благодарна съм и на ШЕФА за това ,че ме уволни,защото никога нямаше да имам смелост да го напусна Редактирано Януари 21, 2010 от sabatini Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Януари 21, 2010 Доклад Share Добавено Януари 21, 2010 (edited) Благодаря на себе си за това, че съм се появил на този свят толкова талантлив, красив, умен, добър, смел, умерено гениален (колкото да не ми поставят диагноза), както и с толкова сила, колкото е нужна на крехкото ми его да понесе всичко това и да го помести в една скромна (за разлика от всички други подобни хора, които май не са много- е, ако бяха много- това нямаше никак да ме устройва...но това е друга тема), но уникална и по човешки съвършена земна личност, каквато съм аз... Благодарности приемам всеки делничен ден от 14.00ч. до 18.00ч. по възможност на по-обществени места... Редактирано Януари 21, 2010 от Кристиян Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Януари 22, 2010 Доклад Share Добавено Януари 22, 2010 Тенкю, дет ме окикотваш зарантъ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Януари 22, 2010 Автор Доклад Share Добавено Януари 22, 2010 Благодаря за шаманизма Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Януари 22, 2010 Доклад Share Добавено Януари 22, 2010 Тенкю, дет ме окикотваш зарантъ... Сори- намини в споменатите часове, и ще ти бъде, според отправените благодарности...Носи си и чесало- да ми почешеш егото, щото днес пък точно, така ме е е засърбяло на едно специално място, на което не бих дал на всеки да чеше... И да не забравяме приложната наука на Херпес, чиито принципи са си принципи и толкоз, и един от тях гласи "Каквото те засърби- туй е, което и ще почешеш" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Януари 22, 2010 Доклад Share Добавено Януари 22, 2010 Благодаря момчета, сладури сте Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Февруари 24, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2010 Благодаря на Донка като една дора домакиня на портала,на Чебурашка за вниманието, на късметче за полъха на топлина,и Impulsa ,който също чувствам по някакъв начин близък,на Ваня Златева за оптимизма ,който се опитва да предаде,на Венцислав доброто мъжко присъствие,на Диана Илиева за човешкото разбиране,на Валентин Петров за нещата ,които се опита да ми предаде благодарности. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Февруари 24, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2010 И на Аzbuki с която се престраших да се вида на живо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 Благодаря за предстоящия хубав ден Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 И на Аzbuki с която се престраших да се вида на живо Е, това е само за смелчаци! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 Благодаря на sieeina, че прие поканата ми да изпием заедно по едно капучино и да са запознаем! Беше ми приятно! Благодаря на Портала, че го има и на всички приятели, които срещнах тук, Иво, Късметче, Диана Илиева, Донка, Мария-мими, Ани, Милена, Инатари, Хамелеона, Станимир, Ася И, Оля и всички останали, които не изброих поименно. Ето и моята прегръдка за Вас: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 Благодаря за доброто и за лошото. Благодаря на добрите и лошите. Благодаря за всичко и на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sieeina Добавено Февруари 26, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 26, 2010 И аз Благодаря. Благодаря на sieeina, че прие поканата ми да изпием заедно по едно капучино и да са запознаем! Беше ми приятно! Благодаря на Портала, че го има и на всички приятели, които срещнах тук, Иво, Късметче, Диана Илиева, Донка, Мария-мими, Ани, Милена, Инатари, Хамелеона, Станимир, Ася И, Оля и всички останали, които не изброих поименно. Ето и моята прегръдка за Вас: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
цветна дъга Добавено Ноември 18, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2010 Благодарна съм, че в този форум срещнах хора като Вили Василева и много ми липсва като един светъл участник. Лъчезарна, Пламъче, Дъгата и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Ноември 18, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2010 И аз благодаря на участниците във Форума, с които се познаваме и сме обменили много мисли ( няма да ги пиша поименно, те си знаят) , а също и на тези, които в бъдеще ще го обогатяват. Многократно съм изказвала благодаростта си за това, че съществува Порталът към съзнателен живот. И най-много благодаря за това, че имам причини и вътрешна нагласа ... да бъда благодарна. Ники_ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts