ris_78 Добавено Декември 25, 2009 Доклад Share Добавено Декември 25, 2009 Защо се родих на коледа?Белязани ли са тези хора? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Декември 26, 2009 Доклад Share Добавено Декември 26, 2009 Аз ако бях се родил на Коледа и майка ми се казваше Мария, щеше да е доста забавно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Януари 11, 2010 Доклад Share Добавено Януари 11, 2010 Белязани сме с това, че всеки празнува рождения ден на Христо от Юдея вместо твоя. А погледнато от веселата страна, целият свят ти празнува рождения ден - ама на онова в теб, вечното, дето е зад личността ти - вечното, което е във всеки. А на твоята личност и остава всеки един ден да и е рожден и да не забравя преходността си! И докато не го забравя, да се радва на мига, да цени всяко вдишване и трудност и лесност! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Февруари 24, 2010 Автор Доклад Share Добавено Февруари 24, 2010 Става въпрос за приятелка чиято съдба не е много обикновена. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 Интересна тема, много ме заинтересува, защото моята майка също е родена на 26 декември.Вярно е, че не и е лек живота.Тя просто свети за мен.Да ми е жива и здрава, съдба!Такъв е бил избора, да се появи между тези хора, да им помага. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 pavletA според мен не е без значение дали си се родил на 25.12 или на 26.12. Темата е за датата 25.12-тоест точно на Рождество Христово.Племеницата ми е родена точно на 25.12 и е кръстена на моя баща който за съжаление почина на 25.12.2000 сутрина на Коледа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts