Гарванче Добавено Декември 25, 2009 Доклад Share Добавено Декември 25, 2009 Един чужденец - много приятно се запознахме - имахме една вечер малка приятелска запивка - от тогава насам незнам защо все си мисля за него - и само сънувам как се срещаме пак... и колкото повече го сънувам толкоз повече ми се иска пак да се видим - а аз не го и познавам толкоз добре - просто спомена за онази вечер беше най-хубавия който съм имала, дори написах и стих за това как се запознахме (на улицата както пресичахме - като по филмите) не ми се ще да се влюбвам в него та той живее на другия край на света и не знам що за човек е всъщност - но пък разговорът с него тези 2 дена в които се виждахме ми промени тотално мирогледа за света Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Декември 25, 2009 Доклад Share Добавено Декември 25, 2009 Много интересно. Може да сте били близки в минал живот и той да е любовта на живота ти в този живот. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 25, 2009 Доклад Share Добавено Декември 25, 2009 Карма - за кратко срещаш някой, и живота ти поема в дуга посока... А сънят ти, тип "пожелателен сън", показва, че ти си била готова, очаквала си тази среща и последвалата промяна. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Декември 25, 2009 Автор Доклад Share Добавено Декември 25, 2009 (edited) hrisko да ти кажа ние се харесахме от пръв поглед - може и да си прав като се видяхме на улицата си кимнахме все едно се познаваме а всъщност си бяхме чужди дано и да си прав за любовта на живота - но той си живее на другия край(Сан Диего) - и има доста неща там за да идва пак в България - трябва може би да стане супер чудо за да се видим пак - не си разменихме контакти и телефони за жалост в цялата емоция - може да си има друго момиче там то е и нормално Пожелах си на Коледа да с срещнем пак както първия път - случайно и приятно - би било хубаво ако и той си мисли каквото и аз но то това не става така дано ме е запомнил с добро не със лошо Редактирано Декември 25, 2009 от Гарванче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Декември 26, 2009 Доклад Share Добавено Декември 26, 2009 Красиво .... Пожелавам ти от все сърце по-скоро да се срещнете ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Декември 29, 2009 Автор Доклад Share Добавено Декември 29, 2009 (edited) веднъж сънувах че си говорим по телефона и имаме среща в някакъв бар на един мол на последния етаж... но в мола беше претъпкано с хора и имам 1 минута до срещата - така не съм бързала за никоя среща наяве и... по ескалаторите беше претъпкано с хора и се увеличаваха някак пред мен - обаче аз не исках да го изпусна заради тази тълпа дето като че ли нарочно ме предреждаше... накрая се развиках че не е честно целия мол тогава ме чу и ми направиха място по ескалаторите да стигна навреме - и той си беше там и си говорихме като че ли цяла нощ, но беше само сън Редактирано Декември 29, 2009 от Гарванче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimence Добавено Януари 15, 2010 Доклад Share Добавено Януари 15, 2010 Здравей, Гарванче Много познато ми звучи описаното от теб-аз също преди време се бях запознала с един човек, живеещ на другия край на света. Беше за кратко в България и това беше човекът, с когото съм имала може би най-интересните разговори и като цяло най-приятно изкарване...За съжаление той си замина и аз знаех, че няма смисъл да мисля за него. Но по някакъв начин не можех да контролирам това, че примерно преди да заспя образът му се появяваше в съзнанието и аз се разплаквах. Беше ми необяснимо мъчно за него, не можех да си обясня защо е така (не сме имали интимна връзка, само 1-2 целувки и много разговори) Чувала съм, че понякога между хората, които се харесват, се създава някаква невидима връзка, и когато този човек си мисли за теб, ти усещаш това. Явно при нас имаше нещо такова, защото дори и да се стараех да не мисля за него, вечер преди да заспя започвах да "чувам" и "виждам" какво сме си казали и къде сме били. Не след дълго той ме потърси по телефона, но аз се държах глупаво и студено, не знам защо. Просто не очаквах да ми се обади, не реагирах адекватно, за което после много съжалявах. Той не се обади повече, но тази връзка не прекъсна-сънувам го понякога, сещам се за него и изпитвам една необяснима носталгия по този човек, въпреки, че не сме имали време да се опознаем истински. Случвало ми се е например да го сънувам почти непрекъснато, всяка вечер, и тогава знам, че трябва да му пиша. След като го направя, сънищата спират за известно време и после пак го сънувам, но само отвреме-навреме. Също така, ако предстои той да ми пише или пък да си идва в България, винаги сънувам за това...Не знам каква е тази специална връзка между мен и него, но мисля, че може би в твоя случай е същото нещо. Моят съвет е-опитай се да го намериш в Интернет-например в скайп (ако му знаеш имената), фейсбук...Повярвай ми, това, че го сънуваш и мислиш за него, със сигурност не е без значение, а е много вероятно и той да чувства същото. Светът е малък и невъзможни неща не съществуват! Успех Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Януари 16, 2010 Автор Доклад Share Добавено Януари 16, 2010 надявам се не става дума за един и същи тип (шегувам се) моя човек всъщност е актьор ама не казвам кой а и не е много известен - надявам се да не е същия Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimence Добавено Януари 17, 2010 Доклад Share Добавено Януари 17, 2010 надявам се не става дума за един и същи тип (шегувам се) моя човек всъщност е актьор ама не казвам кой а и не е много известен - надявам се да не е същия Не, не е същият, моят си е българин И съвсем не е актьор Но мисля, че разбра какво ти казвам-опитай се да го намериш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Февруари 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Февруари 6, 2010 преди две нощи пак го сънувах - че ми е на гости а аз не съм си сресала косата и по пижама леле - ама се бяхме гушнали много сладко Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Март 5, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 5, 2010 тази нощ сънувах странен сън с него даже два - първо някаква соц епоха и - прибираха разни хора към уж нов трудов да не кажа конц лагер - аз успях да избягам и да се измъкна - след мен видях един силует дето също иска да се измъкне след мен - в началото мислех че е жена накрая се приближи и видях че е той - исках да го прегърна но щях да издам и двама ни - начина по който ме следваше обаче на няколко пъти щеше да ни издаде колкото и да го обичам идеше ми да му се накарам - после се скрихме в някаква сламена колиба под земята при някакъв шивач - завесите бяха сламени - скрихме се в тях - накрая си мислех че идеята не е добра ако намерят колибата и решат да палят но временно бяхме закътани там после незнам как попаднахме в някаква райска като японска градина много цветна и много готина - направо си извадих апарата да снимам - пак бяхме заедно но имаше и други хора там някой непрестанно искаше да застане между нас точно като исках да го прегърна... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts