petarstankov Добавено Септември 26, 2006 Автор Доклад Share Добавено Септември 26, 2006 http://bhaktiforum.com/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Септември 26, 2006 Доклад Share Добавено Септември 26, 2006 А иначе Кришна е проявения Вишну. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
JEDI_ALAN Добавено Октомври 10, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2006 Живял съм 4 години В обществото на Харе Кришна и още толкова бях 100 % одаден на каузата, но излиза че тук в България изглежда за да те приемат в обществото, трявба да отидеш предварително замърсен с много карма когато отидеш неопетнен с чиста вяра явно това предизвиква някаква завист и гледат да те премахнат за да не си конкуренция, колкото ид а е странно колкото и хубави да са книгите и философията 8-те години прекарани в тези среди ми съсипаха живота и разбрах че тези хора не са по различни от една нарко комуна или друго материалистично общество всички те носят своите чували с материализъм и всъщото време проповядват духовност, резултата етествено е слаб при тякова поведение аудиторията която привличат е луди, слаби, отчаяни от живота хора....... Учението на ведите е хубвао нещо, но няма да го видите реализирано както трябва в обществото на кришна съзнание обществото което е под Шапката на ИСКОН поздрави на всикчи и мислете преди да се хвърляте в подобен култ...... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 10, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2006 Живял съм 4 години В обществото на Харе Кришна и още толкова бях 100 % одаден на каузата, но излиза че тук в България изглежда за да те приемат в обществото, трявба да отидеш предварително замърсен с много карма когато отидеш неопетнен с чиста вяра явно това предизвиква някаква завист и гледат да те премахнат за да не си конкуренция, колкото ид а е странно колкото и хубави да са книгите и философията 8-те години прекарани в тези среди ми съсипаха живота и разбрах че тези хора не са по различни от една нарко комуна или друго материалистично общество всички те носят своите чували с материализъм и всъщото време проповядват духовност, резултата етествено е слаб при тякова поведение аудиторията която привличат е луди, слаби, отчаяни от живота хора....... Учението на ведите е хубвао нещо, но няма да го видите реализирано както трябва в обществото на кришна съзнание обществото което е под Шапката на ИСКОН поздрави на всикчи и мислете преди да се хвърляте в подобен култ...... Добре дошъл, Приятелю Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Май 29, 2008 Автор Доклад Share Добавено Май 29, 2008 На 1 юни, Празникът на детето, от 10 часа - за първи път в Европа - ДЕТСКИ РАТХА-ЯТРА ФЕСТИВАЛ. Поканени са всички деца от 1 до 101 години на весел празник с много песни, танци, прасадам! Маршрут: от Орлов мост - Борисовата градинка - до езерото с лилиите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts