Камелия Павлова Добавено Април 28, 2016 Доклад Share Добавено Април 28, 2016 Здравейте, имам син на 5 години, който все още се напишква. Би ли могло да се повлияе с хомеопатия на този проблем и ако може координати за София на класически хомеопат. Предварително благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Май 4, 2016 Доклад Share Добавено Май 4, 2016 В 29.03.2016 г. at 14:41, mm22 каза: Здравейте, свекърът ми е с диагноза полиомиелит и напоследък свали нивото на хемоглобина на 50 единици, поради което все по-често му преливат кръв. В комплект с това му заболяване е с диабет тип "Б", подагра, камъни в жлъчката, високо кръвно, много отлагания по ставите на ръцете и краката на кристали на пикочната киселина и силни възпаления. Човечецът не желае да пие повече тоновете лекарства (и аз не бих ги пила), но изпитва страшни болки в ставите и вече не спи изобщо, на ръба на силите си е от болки. И сами установихме, че лекарствата, които пие за облекчаване на болките му водят до още по-рязкото спадане на хемоглобина, но пък с болка не се живее, дори да знаеш, че до час ще си идеш от този свят ти се иска да не те боли поне. Тъй като е на 71 години и му казват, че за него друго лечение няма освен да пие шепите лекарства и да му преливат вече на три месеца кръв, а пък сега се присетиха и проба от костният му мозък да взимат, а той едва ли би издържал и това Ви питам най-наивно - хомеопатията може ли да му помогне по някакъв начин? Казвам наивно, защото съм пълен лаик по темата, просто се ловя вече като удавник за сламка, и предварително благодаря за вниманието и отговорът Ви! Здравейте, Веднага Ви отговарям, че с хомеопатия може безвредно да бъдат облекчени ставните болки. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Май 4, 2016 Доклад Share Добавено Май 4, 2016 В 28.04.2016 г. at 9:01, Камелия Павлова каза: Здравейте, имам син на 5 години, който все още се напишква. Би ли могло да се повлияе с хомеопатия на този проблем и ако може координати за София на класически хомеопат. Предварително благодаря! Здравейте Камелия, Да, с хомеопатия се лекува причината, а тя може да е многообразна. Лекувайки причината, трайно лекуваме и последицата. Пиша Ви и на Лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nora.florova Добавено Май 17, 2016 Доклад Share Добавено Май 17, 2016 Здравейте! На 25 години съм и наскоро получих възпаление на ставите (предишното бе преди 2 години). За втори път причинителят не е установен, но лекарите изпитват съмнения за диагнозата "артрит", заболяване, което се предава генетично от моя баща. Бих искала, ако е възможно да ме насочите към класически хомеопат в София. Благодаря Ви предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
varna_bg Добавено Май 27, 2016 Доклад Share Добавено Май 27, 2016 Здравейте, имам такъв въпрос: например искам да си направя ацетизал чрез вербална хомеопатия на какво разреждане съответно отговаря ацетизал 500мг или 200мг и т.н. ? Може ли винаги да се използва разреждането 200Ц за всеки медикамент? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dounbein Добавено Май 31, 2016 Доклад Share Добавено Май 31, 2016 Ако имам възпаление на гърлото и носа какви хомеопатични мерки мога да взема? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Penka Arachieva Добавено Юни 4, 2016 Доклад Share Добавено Юни 4, 2016 (edited) Sinyt mi e na 5 godinki i ima kapsuliran echemik,za koito lechenieto e operativno.Mojeli da se mahne chrez homeopatichno lechenie? Редактирано Юни 4, 2016 от Penka Arachieva Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 14, 2016 Доклад Share Добавено Юни 14, 2016 В 17.05.2016 г. at 15:49, nora.florova каза: Здравейте! На 25 години съм и наскоро получих възпаление на ставите (предишното бе преди 2 години). За втори път причинителят не е установен, но лекарите изпитват съмнения за диагнозата "артрит", заболяване, което се предава генетично от моя баща. Бих искала, ако е възможно да ме насочите към класически хомеопат в София. Благодаря Ви предварително! Здравейте Нора, Така е, ревматизъм, артрит, артроза са различни степени на едно и също наследствено заболяване. Понякога има и поддържащ причинител, който причинява гонартроза. Всичко това е лечимо, в смисъл, че хомеопатията лекува до дам - докъдето патологията е обратима. Минимум може да забавим и дори спрем болестта, а колкото за болките и сковаността, там хомеопатията е почти на 100% ефективна и забележете, без никакви т.н. странични ефекти.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 14, 2016 Доклад Share Добавено Юни 14, 2016 В 31.05.2016 г. at 16:49, dounbein каза: Ако имам възпаление на гърлото и носа какви хомеопатични мерки мога да взема? Индивидуалните и то лекуващи конкретната причина за това възпаление. Другото е Йо-йо ефект или по-лошото, потискане на симптоми и вкарването им на по-дълбоко ниво. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 14, 2016 Доклад Share Добавено Юни 14, 2016 В 4.06.2016 г. at 18:49, Penka Arachieva каза: Sinyt mi e na 5 godinki i ima kapsuliran echemik,za koito lechenieto e operativno.Mojeli da se mahne chrez homeopatichno lechenie? Здравейте Пенка, Не или много трудно, но спокойно може да се елиминира причината за ечемика, така че да се предотврати той да рецидивира в бъдеще. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Snejana73 Добавено Юни 18, 2016 Доклад Share Добавено Юни 18, 2016 Здравейте, синът ми е на 10 години и всяка сутрин около 5-6 часа се събужда от кихане, обилни сополи и запушен нос. Така е около половин един час и след това през целия ден си е добре. Това продължава вече месеци и мисля че е алергия защото става по-зле когато времето е влажно. Може ли да ми препоръчате някакво хомеопатично лекарство. Благодаря ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 18, 2016 Доклад Share Добавено Юни 18, 2016 Здравейте Снежана, Постоянно отговарям във форума на подобни въпроси. Хомеопатията не предписва според диагнози, а индивидуално. Затова се прави първоначално хомеопатично интервю, което първия път трае час и половина - два, с последващ анализ. И чак тогава се предписва индивидуалното хомеопатично л-во. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
stefanovar Добавено Юни 23, 2016 Доклад Share Добавено Юни 23, 2016 Здравейте, синът ми е почти на 3г. и има проблеми с третата сливица. Отказахме се от яслата и го оставихме вкъщи, но от скоро тръгна на детска градина и проблемите започнаха. Разболя се, нослето се запуши, има секрети и похърква. Въпреки, че вирусът бързо се размина, нослето се оправя много бавно. Иска ми се да го заведа на класически хомеопат - бихте ли ми дали координати на такъв в гр. Ямбол? Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vilianaiv Добавено Юни 25, 2016 Доклад Share Добавено Юни 25, 2016 Здравейте.Може ли да ми препоръчате хомеопат в Пловдив за дете на 6 ,на което тази пролет му се отключи алергия Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hausi Добавено Юни 26, 2016 Доклад Share Добавено Юни 26, 2016 Zdraveite bih iskala da popitam za homeopatichno lechenie na kondilomi.Nqkolko pati sam hodila da gi mahat, priemah i lekarstva,no prodaljavat da izlizat Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юли 4, 2016 Доклад Share Добавено Юли 4, 2016 В 26.06.2016 г. at 15:00, hausi каза: Zdraveite bih iskala da popitam za homeopatichno lechenie na kondilomi.Nqkolko pati sam hodila da gi mahat, priemah i lekarstva,no prodaljavat da izlizat Здравейте, Да, има хомеопатично лечение на кондиломи чрез класическа хомеопатия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
варна Добавено Юли 13, 2016 Доклад Share Добавено Юли 13, 2016 Здравейте,след операция на анална фистула-нещата си останаха същите,даже се влошиха.Кой хомеопат ще ми препоръчате от Варна.Надявам се че има надежда за лечение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юли 14, 2016 Доклад Share Добавено Юли 14, 2016 В 13.07.2016 г. at 14:27, варна каза: Здравейте,след операция на анална фистула-нещата си останаха същите,даже се влошиха.Кой хомеопат ще ми препоръчате от Варна.Надявам се че има надежда за лечение. Здравейте, Лични данни само на Лична Поща. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dounbein Добавено Юли 19, 2016 Доклад Share Добавено Юли 19, 2016 (edited) Приемането на боров прашец, за подсилване на организма и нервната система, както посочва http://borovprashec.net/, противоречи ли на методите на хомеопатията? Редактирано Юли 19, 2016 от dounbein Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
forum1 Добавено Юли 19, 2016 Доклад Share Добавено Юли 19, 2016 (edited) Кажете ми как се приема "Calcarea sulfurica 15CH" ? Смуличи ли се или директно се гълта с вода? Редактирано Юли 19, 2016 от forum1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
polina86 Добавено Юли 23, 2016 Доклад Share Добавено Юли 23, 2016 Здравейте, дъщеря ми е на 2г. и от април ходи на ясла, в момента пие вече трети антибиотик... Положението е трагично. Ние сме от Плевен, но тъй като тук няма класически хомеопат, ще ви помоля да ме насочите към такъв в София или Велико Търново, Габрово... Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юли 24, 2016 Доклад Share Добавено Юли 24, 2016 В 19.07.2016 г. at 12:58, dounbein каза: Приемането на боров прашец, за подсилване на организма и нервната система, както посочва http://borovprashec.net/, противоречи ли на методите на хомеопатията? Не. Едното е на А-лопатичен принцип с био-химически продукти с цел палиация /облекчение/ а при хомеопатията принципа на лечение е: "Подобното - подобното лекува! " и има енергийно-информационно въздействие. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юли 24, 2016 Доклад Share Добавено Юли 24, 2016 В 19.07.2016 г. at 14:27, forum1 каза: Кажете ми как се приема "Calcarea sulfurica 15CH" ? Смуличи ли се или директно се гълта с вода? Хомеопатичните лекарства не се гълтат нито се пият! Ако са в течна форма се капват няколко капки под езика, а ако са на гранулки се смучат 2 - 3 гранулки под езика. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
hausi Добавено Август 1, 2016 Доклад Share Добавено Август 1, 2016 В 7/4/2016 at 4:24, Alexander каза: Здравейте, Да, има хомеопатично лечение на кондиломи чрез класическа хомеопатия. moje li da mi prepora4ate dobar klasi4eski homeopat v Sofiq, koito moje da mi pomogne s problema s kondilomite Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mucha Добавено Септември 13, 2016 Доклад Share Добавено Септември 13, 2016 Здравей, Александър! Бих искала да те помоля за контакти на добър класически хомеопат във Варна. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts