vichi Добавено Декември 15, 2011 Доклад Share Добавено Декември 15, 2011 Здравейте! Ще ми препоръчате ли добър класически хомеопат в Бургас?! Става въпрос за бебе на 5 мес. със силно изразен атопичен дерматит и лежало в болница на 2,5 мес. с грешна диагноза пневмония и вземало АБ 15 дни Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vichi Добавено Декември 15, 2011 Доклад Share Добавено Декември 15, 2011 Или Варна? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
iwan4o Добавено Декември 18, 2011 Доклад Share Добавено Декември 18, 2011 Здравей,Александър.Дъщеря ми е на 3,6год.,с много засилена суха кашлица особено сутрин при ставане и вечер при лягане,като в промеждутъка кашлицата почти не се обажда.Температура няма,има малко секрети в нослето,но тази вечер кашлицата стана неудържима и дори се стигна до повръщане.Ползвали сме само сироп,но вече не помага.Молбата ми е да ми прпоръчате лек и ако може хомеопат за Пловдив. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gret Добавено Декември 23, 2011 Доклад Share Добавено Декември 23, 2011 Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър класически хомеопат в София? Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 23, 2011 Доклад Share Добавено Декември 23, 2011 Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър класически хомеопат в София? Благодаря предварително! ЗДРАВЕЙТЕ ГРЕТ,пращам Ви на Лични Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vichi Добавено Декември 26, 2011 Доклад Share Добавено Декември 26, 2011 Честита Коледа на всички! Ако не може д апрепоръчате добър класически хомеопат за Варна или Бургас, може ли тогава за София! Вече сменихме двама в Бургас, а резултат няма!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 26, 2011 Доклад Share Добавено Декември 26, 2011 Честита Коледа на всички! Ако не може д апрепоръчате добър класически хомеопат за Варна или Бургас, може ли тогава за София! Вече сменихме двама в Бургас, а резултат няма!!! Здравейте Вичи, Не бях в Бг, сега се връщм и Ви пращам на Лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 26, 2011 Доклад Share Добавено Декември 26, 2011 Честита Коледа на всички! Ако не може д апрепоръчате добър класически хомеопат за Варна или Бургас, може ли тогава за София! Вече сменихме двама в Бургас, а резултат няма!!! Всъщност на 23 Дек. съм Ви изпратил писмо на "Лични", но не сте ми отговорили... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Леваро Добавено Януари 2, 2012 Доклад Share Добавено Януари 2, 2012 Здравейте, ЧНГ много здраве и просперитет, на автора и на участниците. Искам да попитам нещо относно конституционното лекарство, в кои случаи се приема и може ли да се приеме в случай на нужда при невъзможност да се посети хомеопат по инициатива на пациента. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Януари 2, 2012 Доклад Share Добавено Януари 2, 2012 Здравейте Леваро, Може, тогава когато има релапс при хроничо заболяване. Има обаче случаи, когато конституционалното л-во не е подходящо, и това е при т.н. Остро състояние, при първа помощ, при ситуационно предписване. Тогава най-добре е да се консултирате с хомеопата си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Леваро Добавено Януари 3, 2012 Доклад Share Добавено Януари 3, 2012 Още малко информация за коституционното лекарство ако може, то променя ли се по някаква причина за даден човек първо и второ дали се пие по принцин след лечение с лекарство при ситационно предписване в случая описан от вас по-горе. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Януари 3, 2012 Доклад Share Добавено Януари 3, 2012 Още малко информация за коституционното лекарство ако може, то променя ли се по някаква причина за даден човек първо и второ дали се пие по принцин след лечение с лекарство при ситационно предписване в случая описан от вас по-горе. Променя се, но не е задължително. Например при хората на село, които живеят сравнително спокоен живот сред природата, конституцията им остава една и съща, от детството до дълбока старост и тогава хомеопатичният симилимум действа чудодейно! За съжалние не е така в града, където стреса драматично може да променя картината. След Остро или ситуационно л-во, обикновено се взема веднъж конституционалното, като пак се съобразяваме с моментната картина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
crazy_cat Добавено Януари 13, 2012 Доклад Share Добавено Януари 13, 2012 Здравейте, ще ми препоръчате ли добър класически хомеопат за гр. Пловдив. Става въпрос за дете на 8 месеца. Предварително Ви благодаря. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Elepfanten Добавено Януари 20, 2012 Доклад Share Добавено Януари 20, 2012 Здравейте, имам въпроси относно лечението с хомеопатични продукти. Аз съм от Шумен през лятото на 2008 ми поставиха диагноза шизофрения. Проведох почти двегодишно лечение с помоща на психиатър. От година не приемам никакви лекарства и се чувствам добре. Единственото което ме притеснява е че понякога си мисля за болеста и разбира се се притеснявам дали може да се повтори. Въпроса ми е мога ли да се обърна към хомеопат който да ми помогне да не се притеснявам че нещата ще се повторят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 3, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2012 Здравейте, имам въпроси относно лечението с хомеопатични продукти. Аз съм от Шумен през лятото на 2008 ми поставиха диагноза шизофрения. Проведох почти двегодишно лечение с помоща на психиатър. От година не приемам никакви лекарства и се чувствам добре. Единственото което ме притеснява е че понякога си мисля за болеста и разбира се се притеснявам дали може да се повтори. Въпроса ми е мога ли да се обърна към хомеопат който да ми помогне да не се притеснявам че нещата ще се повторят. Здравейте, Разбира си,че може да Ви помогне. В Добрич има много добри хомеопати, вижте тук: http://homeohelp.eu/bg/about-us.html Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 3, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2012 Здравейте, ще ми препоръчате ли добър класически хомеопат за гр. Пловдив. Става въпрос за дете на 8 месеца. Предварително Ви благодаря. Здравейте, изпращам Ви на лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sonya Veleva Добавено Февруари 11, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2012 Здравейте, Аз съм твърдо за прилагането на хомеопатията за моето и това на семейството ми лечение. Интересува ме подходящо ли е за внука ми, който е на 1г и 2мес. Моля Ви, препоръчайте ми хомеопат, който има опит в работа с деца. Предпочитам да е от София. Хубав ден! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 11, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2012 Здравейте, Аз съм твърдо за прилагането на хомеопатията за моето и това на семейството ми лечение. Интересува ме подходящо ли е за внука ми, който е на 1г и 2мес. Моля Ви, препоръчайте ми хомеопат, който има опит в работа с деца. Предпочитам да е от София. Хубав ден! Здравейте Соня, Хомеопатията е подходяща както за малки деца, така и за бебета. Изпращам Ви на Лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
query Добавено Февруари 11, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2012 Александър, бихте ли ми дали координати за контакт с хомеопат в София. Става въпрос за лечение на автоимунно заболяване на щитовидната жлеза- Хашимото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 11, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2012 Александър, бихте ли ми дали координати за контакт с хомеопат в София. Става въпрос за лечение на автоимунно заболяване на щитовидната жлеза- Хашимото. Здравейте, И на Вас изпращам на лични. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
query Добавено Февруари 11, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2012 Благодаря Ви, Александър! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Astika Добавено Февруари 14, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2012 Здравейте Александър. На 42 години съм. От 3 години имам проблем със стафилококи в носа. Всяко година по 3-4 пъти ходя на специалист УНГ. Редуват се едни лекарства, капки и мехлеми. Четох, че със хомеопатия се лекували и даже изчезвали. Също така имам и високо кръвно налягане и шум в ушите. Смениха ми 3 вида лекарства. В момента съм спрял лекарствата и се опитвам с билки да го регулирам. Много ще се радвам ако има лечение и за мен. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pepi ilieva Добавено Февруари 15, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2012 Здравейте бихте ли ми препоръчали добър класически хомеопат за Пазарджик(ако има такъв)или Пловдив...Благодаря ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vinyllover Добавено Февруари 21, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2012 (edited) Здравейте. Искам да пиша по една много болна тема. Майка ми има проблеми със съня и с нервите. До колкото знам това рефлектира и на стомаха и, тъй като ако не пие хапчета за сън, започва да повръща постоянно и не може да яде. Вече над 20 години е на хапчета, кое от кое по силно и отровно. В последно време вече не и действат. Освен това има проблеми с кръвното - пие хапчета за високо кръвно и хапчета за остеопороза. Хомеопатът и предписа cocculus 30c, като трябваше 3 дни да приема по 2 и да се консултира отново. По време на приема, е нямала проблеми със съня, но вчера не е пила и днес се чувства ужасно. Повръща и се и е много нервна. Преди е изживявала подобна криза в продължение на цели 3 дни и аз много се бях уплашил за състоянието и. Изглежда и в момента нещата отиват натам. Лекарката и е казала да приема cocculus само при нужда вече, тя днес е взела 2 пъти по 2. Освен това и е казала да спре всички други лекарства. Дали Cocculus ще "замести" (не намирам по-точна дума) хапчетата и за кръвно и остеопороза? А трябва ли да се вземат някакви други мерки, тъй като сега тя е доста зле, не съм сигурен, че изобщо ще може да спи и въобще не знам как ще е утре? Благодаря предварително! Редактирано Февруари 21, 2012 от vinyllover Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mhip Добавено Февруари 22, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2012 Здравейте искам да попитам дали има лек за хъркането? Мъжът ми хърка много може би проблемът идва от това че е с много големи сливици и както се майтапи той винаги може да си вземе болничен само да си отвори устата пред джи пи то. Какво можем да направим по въпроса има ли нещо което може да ни помогне? благодаря ви Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts