val68z Добавено Декември 2, 2009 Доклад Share Добавено Декември 2, 2009 бих се радвал да чуя вашето мнение,вашите опитности. ако има такива. а по въпроса за книгите имам такива , но мисля,че далеч по-интересен е елементът на творчеството. съчетание от опит и знания. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Декември 3, 2009 Доклад Share Добавено Декември 3, 2009 като се отдадеш на любовта ,на емоциите които произлизат от нея ,и постоянно практика ,защото практиката прави майсторът ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Декември 4, 2009 Доклад Share Добавено Декември 4, 2009 На първо място - нужно е желание. А след това - търпение и постоянство. За мен е по-интересно не как, а защо. Защо на един човек му хрумва, че е добре да гради добродетели? Нужно е разбиране; защото твърде много хора са израснали и възпитани в един фалшив морал, псевдоетика ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Декември 5, 2009 Доклад Share Добавено Декември 5, 2009 Възпитанието започва от пелените. Средата, гените всичко ни влияе. В тийнейджърска възраст е нормално да има подражание на някои "кумири". И зависи на кого искаме да подражаваме Но пък вече порастнал човек сам, съвсем съзнателно /по свое желание/ може да се променя. Самонаблюдение, анализ на своето и околните поведение. Има толкова информация, литература... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
braman Добавено Декември 5, 2009 Доклад Share Добавено Декември 5, 2009 Как се градят добродетели? Много важно нещо е пример, който да имаме пред очите си. Жив пример, човек или хора, които ги имат в изобилие. Във всички свещенне писания многократно се подчертава важноста от общуването със святи личности. В ежедневието ние сме заобиколени от духовно невежество... Затова трябва да поглеждаме към Слънцето и към тези в които То обилно се отразява. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts