cheefer Добавено Ноември 14, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 14, 2009 Здравейте незнам дали тук е мястото ,но ме интересува дали някой може да ми помогне с материяли на Учителя на Испански.Ако някой знае моля да ми помогне, каквото и да е книги,дискове и др. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Ноември 15, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2009 Филм за свободно теглене на испански: La Vida es una Parabola Книга за свободно теглене на испански: La Belleza De La Vida - Conferencias del Maestro (може и да се закупи от издателството тук) Информация за Паневритмията на испански: Paneuritmia Някои лекции и беседи на испански онлайн: Escogido Още информация на испански: Página dedicada a la Enseñanza del Maestro Peter Deunov За други материали не знам, ако някой знае да сподели. Ти в Испания ли живееш? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
cheefer Добавено Ноември 15, 2009 Автор Доклад Share Добавено Ноември 15, 2009 Благодаря ти много Иво.Не живея в Испания имам близки там който се опитват да развият паневритмията и учението на УЧИТЕЛЯ и им трябват материяли.Отново много благодаря ,и ако някой знае още някой сайтове ще съм благодарна да ги сподели с нас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts