Ани Добавено Ноември 13, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2009 Шри Чинмой център организира концерт на женски музикален ансамбъл от Швейцария, който ще се проведе на 15.11.09 г. (неделя) в Дома на науката и техниката (зала 4) - ул. Г.С.Раковски -108 от 17 ч. - вход свободен. Музиката, изпълнявана на цигулка, виолончело, китайско ерху, индийски хармониум и китара, съчетава класическите традиции на Изтока и Запада. Групата се казва Mountain Silence. Изпълненията, отличаващи се със съвършенство на мелодиите, възвишеност, простота, чистота, красота и душевна топлота, потапят слушателите в нежния, искрен, дружелюбен и сладостен свят на душата и сърцето. С РАДОСТ ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ ВСИЧКИ,КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПРИСЪСТВАТ! Шри Чинмой център Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Ноември 13, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2009 (edited) Ани, направо не мога да повярвам, аз преди няколко дни съвсем случайно попаднах на музика на Шри Чинмой и то точно в тяхно изпълнение. Прекрасно и силно трансцедентално звучене, впечатли ме и запитах кой я изпълнява. И ето че пристигат в България. п.п. Искрено съжалявам, че в момента ми е абсолютно невъзможно да дойда на концерта и пожелавам приятни мигове на всички, които ще имат шанса да присъстват. Редактирано Ноември 13, 2009 от Атлантида Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts