Орлин Баев Добавено Ноември 9, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2009 е'> е не само красива жена, но рядък талант! Руската душа и ген продължават да ме изумяват! Вижте и другите клипове от лентата отстрани! Невероятна е! Просто влага душата си, таланта си и майсторството си! С няколко само движения картините се появяват и преливат една в друга, наситени със сърцето и! А вижте дори как се облича, извън всичко друго! Винаги съм се възхищавал на стила на обличане на руската жена, смело и красиво. Българката сравнена с рускинята се облича или прекалено предизвикателно к...(лоша думичка) или доста калъпно и безвкусно... Но това еизвън темата... ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 16, 2009 Автор Доклад Share Добавено Ноември 16, 2009 (edited) Здравейте, съфорумци! Какво става, на никой ли не му направи впечатление гениалността? Никому ли не грабва вниманието това феноменално момиче? А руската душа, а езикът и цялата магия, която се получава? Има още клипове отстрани в лентата на youtube на този почти неземен творец! Редактирано Ноември 16, 2009 от Орлин Баев veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Ноември 21, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2009 Аз я гледах, не знам защо няма други мнения по темата, но на мен ми се стори много новаторско и не мога да разбера как успява с такава лекота да рисува толкова чувствено с пясък. Когато рисува така все едно прави Мандала Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 21, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2009 Прекрасно е, но просто съм го виждала отдавна в НЕТ-а и не ми е ново. А иначе, само с рисунка успява да изрази толкова много. Разплака ме, прекланям се пред такъв талант! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Ноември 21, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Ноември 21, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 21, 2009 Скъпи приятели! Съгласна съм: чудесно е. Орлин! Ксения е психолог и художник-полиграфист… http://www.netlore.ru/ksenia_simonova Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 21, 2009 Автор Доклад Share Добавено Ноември 21, 2009 Велика си е! Не знаех, че е и психолог, на всичкото отгоре!!! Едно произведение на изкуството рисува произведения на изкуството! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Ноември 22, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Ноември 23, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 23, 2009 Тя е ГЕНИАЛНА! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Ноември 23, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 23, 2009 (edited) Виждала съм и преди нейни творения, но никога не ми е достатъчно. Благодаря за темата! П.П. Още нещо - тя е от творците, които успяват да видят и в мъката красота. Това е много важна за духовното израстване на човека стъпка. Редактирано Ноември 23, 2009 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Ноември 24, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 24, 2009 е'> е не само красива жена, но рядък талант! Руската душа и ген продължават да ме изумяват! Вижте и другите клипове от лентата отстрани! Невероятна е! Просто влага душата си, таланта си и майсторството си! С няколко само движения картините се появяват и преливат една в друга, наситени със сърцето и! А вижте дори как се облича, извън всичко друго! Винаги съм се възхищавал на стила на обличане на руската жена, смело и красиво. Българката сравнена с рускинята се облича или прекалено предизвикателно к...(лоша думичка) или доста калъпно и безвкусно... Но това еизвън темата... ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Относно начина на обличане-Ксения краси дрехите,не те нея!Тя е невероятен феномен!Колкото повече я гледам,толкова повече й се възхищавам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Януари 1, 2010 Доклад Share Добавено Януари 1, 2010 Велика си е! Не знаех, че е и психолог, на всичкото отгоре!!! Едно произведение на изкуството рисува произведения на изкуството! Ксения Симонова: Мои герои живут отдельно от меня Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
katt Добавено Май 19, 2011 Доклад Share Добавено Май 19, 2011 Здравейте!Поствам в тази тема,за да не отварям нова.Провокира ме публикацията на Орлин за наистина изумителната Ксения.Попаднах на сайта на друга една невероятна жена с няколко дарби-Stephanie Valentin И още талант:Рисуване със сол А как мислите-един човек или двама Орлин Баев и Иво 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 7, 2011 Автор Доклад Share Добавено Юли 7, 2011 Здравей, Кат! Можеш ли да дадеш актуални връзки към рисуването със сол - тези от по-горе не работят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
katt Добавено Юли 7, 2011 Доклад Share Добавено Юли 7, 2011 Здравей, Орли! Разбира се! Опитай с тези, трябва да работят: Eric Northman - Страхотно рисуване със сол, Art With Salt Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юли 8, 2011 Автор Доклад Share Добавено Юли 8, 2011 Ехааа! Какви таланти само! Благодаря ти! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
katt Добавено Юли 15, 2011 Доклад Share Добавено Юли 15, 2011 Моля! Ето още нещо, което може да ви се стори интересно: Рисуване На Живи Картини Със Спрей п.п.: Темата доста се разми, но всичко това е нестандартно изкуство и ми се струва,че е по-добре да не се отваря нова тема за всяко нещо. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts