paraborn Добавено Ноември 8, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2009 Китайската медицина твърди, че простудните и породените после инфекциозни заболявания, идели от слаба гръбна мускулатура. Инак аз гладувам по мъничко и много пранаяма. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 20, 2009 Доклад Share Добавено Декември 20, 2009 (edited) Ето какво се случи с мене. Вчера нещо не ми се ядеше и след обяда се почувствах отпаднал. Полегнах си. Зле ми е, тресе ме. Грипче нещо такова. Премерих си температурата и тя беше 38 и нещо, а към 19 часа беше 39 градуса. Пийнах си хомеопатия, цветните есенции на д-р Бах, и всичко на всичко да съм пил през целият ден три или четири чая без да ям нищо. Накиснах си краката вечерта в топла вода със морска сол, напарих се с вряла вода. И се събуждам тази сутрин със 37 градуса, сега вече е 36,3 градуса. Е, отпаднало ми е още, но съм жизнен и се чувствам много добре. Желая здраве на всички. Ето още инфо по въпроса, което съвпада с описаните от теб симптоми: Грип! – План за действие на Жизнената ни сила Редактирано Декември 20, 2009 от Alexandar Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Февруари 8, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2010 Като слушам медиите как обявяват в хор на всеослушание за поредната задаваща се грипна епидемия, чудя се кой и по какви критерии определя, че ще има такава. Как може да се прогнозира една грипна епидемия от чисто научна гледна точка? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 9, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2010 Като слушам медиите как обявяват в хор на всеослушание за поредната задаваща се грипна епидемия, чудя се кой и по какви критерии определя, че ще има такава. Как може да се прогнозира една грипна епидемия от чисто научна гледна точка? И медиите се хранят от такива "добри" новини... Иначе понятието е разтегливо, мнооооого разтегливо. У нас едва дочакаха да се разболеят 12 (дванадесет) души и обявиха епидемия от "свински" грип?!... кой ли печели от такава прибързаност? А тези които "прогнозираха" тази пандемия, са раследвани за получаването на милиони $$$$ от фармацевтични лобита. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 10, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2010 Как може да се прогнозира една грипна епидемия от чисто научна гледна точка? От чисто научна, не знам... ... но от чисто финансова? - всички се досещаме как! Видяхме как изгърмяха редица големи Европейски държави, "преяли" с недокадзани ваксини с-у "свински" грип за милиарди Евро, и които никой не иска да си слага (с изключение на добре подплашени от услужливите медии наивници). И сега се чудят на кой да ги пробутат, но май единственият, който охотно ще ги приема е... екарисажа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Август 31, 2010 Доклад Share Добавено Август 31, 2010 Дойде времето на респираторните инфекции и грипните епидемии. Задава се нов ГРИП ПЪРТ Нова ваксина срещу СВИНСКИ ГРИП? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Август 31, 2010 Доклад Share Добавено Август 31, 2010 Дойде времето на респираторните инфекции и грипните епидемии. Задава се нов ГРИП ПЪРТ Нова ваксина срещу СВИНСКИ ГРИП? Ето какво откривам в посочния по-горе сайт "СВИНСКИ ГРИП" : "...Всяка година се налага да се правят нови ваксини, тъй като бацилите мутират много бързо. Когато вирусите запазят основните си характеристики, преболедувалите имат т.нар. остатъчен имунитет, обясни доц. Теохаров...." Бацилите са пръчковидни, спорообразуващи бактерии, и нямат нищо общо с вирусите! и по-нататък: "...Статистиката обаче сочи, че през последните години у нас през есента се ваксинират максимум 4% от населението. В страните от ЕС този процент е между 50% и 60%. Причината - здравните каси там плащат за имунизацията на хората..." А може би причината е, че сме по-интелигентни, или пък че просто не вярваме на това което ни се спускат отгоре!... Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Август 31, 2010 Доклад Share Добавено Август 31, 2010 Ето още един начин да се "оползотворят" останалите ваксини срещу СВИНСКИ ГРИП Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts