Ради Добавено Октомври 12, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2009 Слава Севрюкова е може би най-голямата българска ясновидка, нарочно избрала анонимността и неизвестността. Бях чел прозренията й, книгите за нея, но какво беше учудването ми, когато в последния брой на списание 8 (брой 10, октомври 2009) видях следното: Слава се запознава с вече известния по това време Петър Дънов – Учителя на Бялото Братство. Тя поддържа лични контакти с него, двамата често се срещат . Слава Севрюкова разказва за следния случай: при поредната си среща двамата се уговарят Учителя да я посеющава със силата на мисълта (с астралното си тяло). Слава трябва да усети това посещение, да запише деня и часа, без да знае предварително датата и времето, те не са уговорени. Слава усеща безпогрешно присъствието на духа на учителя – обръща се с въпрос към него: „Ти ли си, брат Петре?”; „Аз съм, запиши си деня и часа.” Слава грабва молив и записва. На следващата среща Учителя я пита: „Усети ли присъствието ми, сесстра Слава? В ххх ден и хх час отправих духа си към теб, след силна молитва.” Слава мълчаливо му подава запечатан плик с лист, на който са записани часът и датата на посещението. Времето напълно съвпада. Последователи и ученици на П. Дънов също посещават Слава. Сред тях са Боян Боев и Любомир Лулчев, съветник на цар Борис III. От тук - Слава Севрюкова, може да си свалите книгите за нея и да получите повече информация. Препоръчвам ви и броя на списание 8, не само защото има моя статия за Боян Мага в него Αέλιος 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Radita Добавено Февруари 21, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2010 Аз съм чела трите и книги и съм изумена,тепърва хората ще чуват за нея! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Февруари 21, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2010 Моето мнение е, че Слава Севрюкова е голям феномен.Спомням си как моя близка ми подаде книги за нея и ги изчетох за ден два.Изумителна личност, това е бил нейния път!Помагала е на учен- физик за строежа на фините частици.Без да е учила конкретно образование, но така чувства нещата и помага на науката.Тя е била от един край с Учителя, по точно по майчина линия на Петър Дънов.Спомням си за това нейно посещение по духовен път от Учителя, направо мистика според мен!Как е имала проблеми със здравето, минавала е и през скалпел т. е. операции и мъдро споделя:"Духът понякога се калява с нож"!Невероятен човек! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest devashaktika Добавено Февруари 23, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2010 Днес ми пратиха следния сайт - http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=148&lang=bg има статия и филм за Слава Севрюкова. Изключително любопитно! Досега не бях чувала за нея. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Август 13, 2018 Доклад Share Добавено Август 13, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts