Пламъче Добавено Ноември 13, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2009 Бих искала да ви помоля всеки,които има някакви идей или препоръки да се подобри сайта моля да ги каже.Ще съм много благодарна ако заедно измислим нещо още по-хубаво Мен лично много ме дразни началото на страниците-много място заема-на лаптопите целия екран.Всеки път превъртам Не може ли да се скриват при желание на потребителя-в други форуми има опция за скриване на заглавните надписи и друго инфо.Малко извън темата,но понеже въпроса беше зададен тук... За Усмивката ще кажа,че направо настръхвам срещу хора,които си пестят усмивките-веднага ми светва сигналната лампа.И не говоря за онова зъбене,а за искренна и лъчезарна усмивка.От друга страна и хора дето все се хилят не са ми много присърце Абе харесвам сериозни хора,които в даден момент те стоплят с Усмивка.Искренни....И гнева,и сълизте ,и усмивката да са от сърце Под Усмивка разбирам точно искрена,лъчезарна,от сърце и душа.Всички гримаси,наподобяващи Усмивка, за мен са усмивки! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts