Adriana Добавено Октомври 6, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2009 Здравейте, аз съм на 24 години и от около година започнаха тези страхове. В началото не обръщах голямо внимание но за 1 година нещата доста се задълбочиха- равносметката- не мога да пътувам (на автобус не съм се качвала повече от половин година, от известно време и с кола не мога), много рядко се престрашавам да изляза сама или да оставам сама вкъщи- това най-много ми тежи, че ме е страх да не ми се случи нещо като съм сама и да няма кой да ми помогне. Телесните ми симптоми са- задух, сърцебиене, изпотяване на ръцете, изтръпване. Ходили сме на лекар, когато ми се е случвало това, но са ми давали диазепам и са ми казвали да си почивам повече. Преди година започнах работа в офис, разбирам се с колегите добре, но беше голям шок да свикна, че по цял ден съм затворена в помещение пред компютъра.Имам приятел от 1 1/2 година, с който живеем заедно и той много ми помага. С родителите ми се разбираме чудесно, споделям с тях какво ми се случва. Също ми е много неприятно да съм в помещение, което е затворено, винаги гледам да съм близо до изхода (миналата седмица отидохме на кино, но ми прилоша и излязох). По принцип съм много чувствителна, всеки проблем го взимам много навътре. Не разбирам защо ми се случват тези неща в момент от живота ми, когато нямам сериозни проблеми. Имам желание да ходя на психотерапевт, но незнам при кого, в София има изобилие. Моля да ми пишете дали има шанс за състоянито ми и някой добър психотерапевт, който би могъл да ми помогне? Малко хаотично съм написала поста, тъй като се опитвам да представя това, което ми се случва възможно най-кратко, ако имате някакви въпроси ми пишете. Благодаря Ви предварително! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 6, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2009 Здравейте! Сигурно ви е ясно, че имате паническо разстройство с агорафобия! В София са най-добрите терапевти! Изборът обаче е ваш ! Ето сайт с терапевти от София. Почувствайте вашия човек и променете нещата! Успех! Орлин Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts