рори Добавено Септември 28, 2009 Доклад Share Добавено Септември 28, 2009 Здравейте! Незнам дали точно тук трябва да пиша, но ще пробвам! Страдам от агорафобия и ПР от много години. Кажете ми има ли лек за това проклето заболяване? Опитвала съм много неща - антидепресанти, хомеопатия, билколечение, но ефект имаше само при АД. Но когато ги спирах, защото мислех, че съм добре, след няколко месеца се влошавах отново, още повече. Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 28, 2009 Доклад Share Добавено Септември 28, 2009 Здравейте! Благодаря, че споделяте! Ако сте с агорафобия от години, вероятно сте "закотвена" у дома. Разкажете повече за себе си като човек, за професията си, за родителите си, за живота си въобще и каквото ви хрумне. Просто споделете - ще ви олекне! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 28, 2009 Доклад Share Добавено Септември 28, 2009 Съветът ми е не само за тая фобия но за всички ,опитай си да направиш мислено това от което те е страх ,примерно ако те е страх от змии ,представяш си как отиваш до някоя змия ,хващаш я и след това е пускаш .Опитай така известно време ,и ми кажи какви са резултатите ,надявам се да има бърз положителен ефект ,ще е много добре ако има напредък за 1-2-3 седмици .За този начин на въздействие бях попаднал в някоя от лекциите на Петър Дънов. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
рори Добавено Октомври 14, 2009 Автор Доклад Share Добавено Октомври 14, 2009 Здравейте отново! Доста четох из форумите и интернет и искам да попитам за метода НЛП? Прочетох за д-р Тодор Първанов, че се занимавал с този метод и искам да сподели мнение, ако е възможно, разбира се! Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Октомври 14, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 14, 2009 Има ли ги...или не... Вярвате ли ..или не... Какво са те всъщност...... Здраввей рори ,опита ли това което те посъветвах ,или не ти се занимава Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
рори Добавено Октомври 15, 2009 Автор Доклад Share Добавено Октомври 15, 2009 Има ли ги...или не... Вярвате ли ..или не... Какво са те всъщност...... Здраввей рори ,опита ли това което те посъветвах ,или не ти се занимава Здравей! Да, много пъти съм опитвала визуализации, но нещо не ми се получава. Та то при мен страха е от всичко, без змии . Имам ужасна агорафобия, имам страх от доктори, от зъболекари, и вече ми е доста трудно да се справям. Притеснявам се за всичко, непрекъснато, така че ми трябва нещо повече от това. Затова питах за НЛП техниките - помагат ли, какво е , къде да отида? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts