bebonka Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 (edited) здравейте, може ли някой да ми обясни какво точно представлява дисковата херния и как се лекува. на гаджето ми я откриха а е само на 13. може ли да ми предложите лечение защото мн го боли а не мога да го гледам как се мъчи Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица. Редактирано Август 17, 2009 от Донка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dimitar Добавено Август 18, 2009 Доклад Share Добавено Август 18, 2009 Гръбначният стълб се състои от 33 прешлена и гъвкавостта му се дължи на това, че между всеки 2 прешлена има по един диск с форма на двойноизпъкнала леща, наречен междупрешлен диск. Разместен диск веднага засяга гъвкавостта на гръбнака и често принуждава човека повече да не може да помръдне. Нужна е промяна в живота му, която САМО ТОЙ може да направи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts