Алекс Добавено Юни 12, 2005 Доклад Share Добавено Юни 12, 2005 Здравейте, Съвсем случайно чух комозиции на групата - www.lot-lorien.com. Музиката се базира на български/балкански ритми, джазирана много добре. Може да видите клипове тук - http://www.armenelos.org/campus/musichall/...rien_news.php#2 Какво мислите? Харесва ли ви? Мислите ли, че тук има пазар за такава музика? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest petyo Добавено Юни 17, 2005 Доклад Share Добавено Юни 17, 2005 Tova e edna ot nai-dobrite balgarski grupi. Jalko che imat malko koncerti v Balgaria. Niakade chuh po radioto, che shteli da imat koncert v Sozopol na Apolonia tazi godina. Tam sam. petyo Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Гост_Алекс_* Добавено Юни 18, 2005 Доклад Share Добавено Юни 18, 2005 Да, на 3 септември. Значи ще се видим там Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest yasen Добавено Юли 5, 2005 Доклад Share Добавено Юли 5, 2005 Zdraveite, Koncerta na Apolonia shte e na 8-i septemvri, a na 9-i shte ima koncert na festivala na vinoto v Sozopol. yasen Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Юли 16, 2005 Доклад Share Добавено Юли 16, 2005 http://endorion.org/fun/music/lotlorien.html http://www.armenelos.org/campus/musichall/...en_pictures.php Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Телемах Добавено Септември 24, 2005 Доклад Share Добавено Септември 24, 2005 Много са добри! Имах шанса да ги слушам. Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Септември 29, 2005 Доклад Share Добавено Септември 29, 2005 Те са музиката на новата епоха!!! Това което успяват да постигнат, малко хора биха могли, можи би защото имат силно духовно начало и в търсене на светлината в тунела, те намират истината. Бог е с тях! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest ЛЛ фен Добавено Ноември 6, 2005 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2005 Открих малко информация в интернет за любимата ми група. Ще я споделя с Вас! Бъдете живи цветя "Лот Лориен" и Теодосий Спасов в Антидрога кампанията ▪ време и място 11 ноември 2005 г. 19ч - ФКЦ - Варна ▪ събитието Група "Лот Лориен" и Теодосий Спасов ще изнесат големи концерти, които са част от антидрога кампанията „Бъдете живи цветя”. Визията е дело на художника Николай Русев, който ще участва с мултимедия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
линария Добавено Март 13, 2006 Доклад Share Добавено Март 13, 2006 Здравейте! Лот Лориен наистина са една много интересна и духовна формация от музиканти! Този вид музика определено има място в BG пространството, защтото дарява хората със красота и хармония (като учи УЧИТЕЛЯ) Намерих сайта на групата и Ви го предоставям www.lot-lorien.com Случайно разбрах ,че една от последните им композиции носи приказното име "БЯЛ РАВНЕЦ". Дали някой от вас знае къде може да се намери и дали изобщо я има в нета! Всички Вие в BEINSADOUNO прекрасни !!! Обичайте се !!! ЛИНАРИЯ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Багира Добавено Март 25, 2006 Доклад Share Добавено Март 25, 2006 Благодаря за информацията и за връзката към творчеството на тези чудесни хора, към тази група! Някой знае ли нещо за тяхни бъдещи изяви? за записи? Дискове? Ще му бъда много благодарна, ако сподели! Музиката от сайта им ми достави огромно удоволствие! Бих слушала още! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Април 26, 2006 Доклад Share Добавено Април 26, 2006 http://www.lot-lorien.com/aven.htm Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
linaria Добавено Юли 27, 2006 Доклад Share Добавено Юли 27, 2006 (edited) Бих искала да поздравя Лот Лориен и Теодосий Спасов, за прекрасния"Во живо от Охрид"! Светлина, хармония и красота..........едва ли може да се намери по-точно определение на музиката от този невероятен БГ албум( live)! очаквам с нетърпрние............ the new album !!! линария Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" от екипа на Портала! Редактирано Юли 27, 2006 от Ради Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Септември 3, 2006 Доклад Share Добавено Септември 3, 2006 Аз го слушах преди една седмица - направо е изумителен , много по- ми харесва от саундтрака към филма . Ама има ли друг на света като Теодоси Спасов . , толкова дивен в музиката си , че просто не може да се опише с думи . Дивна , самодивска история . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Ноември 15, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2006 (edited) Приятели , спешно ми трябват около 5 парчета на Лотлориен . Ще правя автор-ско ревю- спектакъл и много бих искала да използвам за фон , музиката на Лотлориен . Бихте ли ми помогнали , като ми кажете да си изтегля аудио файлове . Имам нужда от адреси. Много спешно . До една седмица трябва да съм готова с музиката . Ще бъде страхотно , ако някой от вас ми помогне . Благодаря много .много . В замяна ще изпратя снимки от ревюто и ще разказвам . ) Или откъде мога да си купя целия диск , идеи , моля ви се . Защото съм в абсолютна паника . Редактирано Ноември 15, 2006 от Инатари Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 15, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2006 потърси в Линкоса... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Ноември 15, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2006 14 песни на Лот Лориен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Ноември 15, 2006 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2006 Благодаря , ти Латина. Видях ги тези парчета ,но те са във видео формат , като клипове ,а на мен ми трябва аудио. Благодаря ти , все пак . Ако на някой още му хрумне нещо , пишете на лични съобщения . Иначе си ги изтеглих , но не ми вършат работа . Страхотни са , особено , "дивата лоза " и "Легенди ", разбира се . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
neoscanner Добавено Май 20, 2008 Доклад Share Добавено Май 20, 2008 Здравейте, приятели.. Бих се радвал, ако някой, който притежава дискографията на Лот Лориен, я сподели (например като мп3) с всички, четящи темата и форума.. На няколко пъти (безуспешно) се опитвах да закупя дискове с тяхна музика, търсейки в по-известните музикални магазини в Пловдив, но - уви... Благодаря за вниманието!.. P.s. Бора (но не само) е невероятна, носейки (и отелотворявайки) вдъхновено контакта си с други светове... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts