Благост Добавено Юни 29, 2006 Доклад Share Добавено Юни 29, 2006 Здравейте, приятели ! Всички Растем + се Развиваме + се Реализираме...във възходяща или нисходяща посока, ту надолу - ту нагоре...или еднопосочно...по перпендикуляра нагоре а крилатката на Соломон за суетата важи до / за астралния свят ...по нагоре май не е могъл , а относно самоутвърждаването не знам ( асоциация ми се появи една - утвърдил се като магаре на баир ), но за себеосъществяването си струва да сме наясно Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юни 29, 2006 Доклад Share Добавено Юни 29, 2006 И нека силата да бъде със всички нас ,защото ужасно много си струваме ! :thu mbsup: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Юни 29, 2006 Доклад Share Добавено Юни 29, 2006 Специално умение също е слушането и разбирането, тук има такава тема в раздела за човешките взаимоотношения. Особено поучителни са, според мен, пост № 7, 13 и 14 от там. Благодаря ви, приятели за мъдростта! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Август 23, 2007 Доклад Share Добавено Август 23, 2007 Темата е много сладка, а за пръв път я виждам, след толкова месеци престой в портала. По нея може да се коментира и сериозно и шеговито, избирам втория вариант... Бих била много радостна и щастлива, ако някой ми подари пръстена на Арабела или някоя вълшебна пръчица, пак ще съм доволна... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Август 23, 2007 Доклад Share Добавено Август 23, 2007 (edited) Темата е много сладка, а за пръв път я виждам, след толкова месеци престой в портала. По нея може да се коментира и сериозно и шеговито, избирам втория вариант... Бих била много радостна и щастлива, ако някой ми подари пръстена на Арабела или някоя вълшебна пръчица, пак ще съм доволна... Не става. Пръстена сама ще трябва да си изковеш, а пръчицата сама ще те намери, когато си готова... Редактирано Август 23, 2007 от valentinus Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Август 23, 2007 Доклад Share Добавено Август 23, 2007 (edited) Не става ли? За съжаление, Хефест не ми е прадядо... Все пак пръстенът на Арабела ми е много нужен, особено сега. Подзаглавието на темата е "Тема за размисъл и ... мечти", нали така? Е, мечтая си. Редактирано Август 23, 2007 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Август 23, 2007 Доклад Share Добавено Август 23, 2007 (edited) Толкова. Успех! Редактирано Август 23, 2007 от valentinus Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Август 25, 2007 Доклад Share Добавено Август 25, 2007 Ехехее, за Хефест не се знае чий прадядо е, може пък и твой да е, а? Що пък не? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Август 25, 2007 Доклад Share Добавено Август 25, 2007 Все пак пръстенът на Арабела ми е много нужен, особено сега. Пръстен не мога да ти дам, но мога да те върна в света на мечтите и чудесата със сериите на Арабела 1 серия http://www.vbox7.com/play:587ec091 2 серия http://www.vbox7.com/play:cbff2937 3 серия http://www.vbox7.com/play:d87d1a1d Наскоро гледах една и ме върна в детството, когато всичко беше възможно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Август 25, 2007 Доклад Share Добавено Август 25, 2007 Максим, благодаря ти много. Изпращам ти много въздушни целувки Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Август 29, 2007 Доклад Share Добавено Август 29, 2007 Специални умения има всеки един човек . И то не едно и две. А много специални умения . Всеки има вълшебната пръчица в ръцете си. Но първо трябва да я забележи , а после да прави добри вълшебства с нея. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Септември 11, 2007 Доклад Share Добавено Септември 11, 2007 Казано е: Посрещни достойно всеки гост, но не кани гости насила. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts