Guest Мона Добавено Април 27, 2007 Доклад Share Добавено Април 27, 2007 Ако някой си мисли, че скритото, така наречено знание идва постепенно, се заблуждава... То просто идва и променя живота ти. И ти не си същият. И едва тогава осъзнаваш заблудата на всичко и ............ всички. Аз съм го разбрала твърде рано и зная много неща, дори и те да не са лицеприятни. Пожелавам го и на другите. Но, ОТКЪДЕТО СИ, ТАМ ЩЕ ИДЕШ ОТНОВО. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 Всеки знае нещо свое.... за своя свят...И светът на всеки от нас е такъв, каквото е знанието ни за него. Моето докосване до това, което наричате "скрито знание" става по всяко време, но само тогава, когато се "отворя" за него. Само че аз не съм склонна да го наричам скрито знание - то е било скрито за мен до отварянето - после разбирам, че винаги е било пред очите ми, но очите ми са били замърсени с пясъка на някакъв предразсъдък... Ако остана с усещането - ето - вече го знам скритото знание - пак ще се затворя, така ми се струва. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 Ако някой си мисли, че скритото, така наречено знание идва постепенно, се заблуждава... То просто идва и променя живота ти. И ти не си същият. И едва тогава осъзнаваш заблудата на всичко и ............ всички. Аз съм го разбрала твърде рано и зная много неща, дори и те да не са лицеприятни. Пожелавам го и на другите. Но, ОТКЪДЕТО СИ, ТАМ ЩЕ ИДЕШ ОТНОВО. Много крайно и смело иэкаэване.Тома Аквински е каэал нещо подобно ,но в края на живота си,когато е спрял да раэговаря с хората и се е откаэал от всичките си трудове. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 (edited) Ако някой си мисли, че скритото, така наречено знание идва постепенно, се заблуждава... То просто идва и променя живота ти. И ти не си същият. то е било скрито за мен до отварянето - после разбирам, че винаги е било пред очите ми, но очите ми са били замърсени с пясъка на някакъв предразсъдък... Май в тези два поста се получи доста добро описание на това, което наричаме "откровение". Това е един преломен момент, бележещ края на един процес, при който грижливо събираните части от пъзела биват поставени на мястото им и картината става видима в нейната цялост. Разбира се всяко откровение е предпоследно. Редактирано Април 28, 2007 от Станимир Inseparabile 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 28, 2007 Доклад Share Добавено Април 28, 2007 Именно ПРЕДПОСЛЕДНО Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts