Ани Добавено Юни 27, 2013 Доклад Share Добавено Юни 27, 2013 Добро утро с малко латино ритъм и Julio Iglesias! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
gabriellin Добавено Юли 11, 2013 Доклад Share Добавено Юли 11, 2013 Много добро парче! http://www.youtube.com/watch?v=jzaMTGs03Hc Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 18, 2014 Доклад Share Добавено Май 18, 2014 Здравейте . Виждам че мнага обичате латино музиката. Случайно да знаете тук в София съществуват ли фен клубове на любими те ни латино звезди? Вие самите членувате ли в такъв? П.с Важно ми е да знам .пиша дипломна работа и бях на крачка от големия финал. Поздрави с един латино хит. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 19, 2014 Доклад Share Добавено Май 19, 2014 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 19, 2014 Доклад Share Добавено Май 19, 2014 Виждам че сред има фенове на Хулио Иглесиас . А негов фен клуб тук в столицата имали? А на неговия син? Поздрави с Моралито Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 22, 2014 Доклад Share Добавено Май 22, 2014 Виждам че сред вас има фенове на Хулио Иглесиас . А негов фен клуб тук в столицата имали? А на неговия син? Поздрави с Моралито Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 23, 2014 Доклад Share Добавено Май 23, 2014 (edited) Имат фен клуб те в България? Редактирано Май 23, 2014 от tihata 567 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 27, 2014 Доклад Share Добавено Май 27, 2014 Имат ли те свой фен клуб в България?-латино звездите по които си падате. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tihata 567 Добавено Май 28, 2014 Доклад Share Добавено Май 28, 2014 Имам пред вид реален фенклуб с виртуални е препълнено. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Декември 7, 2014 Доклад Share Добавено Декември 7, 2014 (edited) Malagueña salerosa Редактирано Декември 7, 2014 от Ани Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Декември 26, 2014 Доклад Share Добавено Декември 26, 2014 Agustín Lara - María Bonita Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
citana Добавено Януари 8, 2015 Доклад Share Добавено Януари 8, 2015 Ето една класика в латино музиката Поздрави Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Май 18, 2015 Доклад Share Добавено Май 18, 2015 Нещо от Венецуела и незабравимия Simón DíazSimón Díaz - Sabana Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Февруари 4, 2016 Доклад Share Добавено Февруари 4, 2016 Една прекрасна мексиканска песен - Malagueña Salerosa, в изпълнение на Пласидо Доминго. Великият тенор много често изпълнява песни от репертоара на мексиканските народни певци - мариачи. Текст на песента на български: Какви хубави очи имаш под тези две вежди под тези две вежди Какви хубави очи имаш . Те искат да ме погледнат Но ако не ги оставиш Но ако не ги оставиш Дори да премигнат . Грациозна ,малагeеня Бих желал да целуна твоите устни Бих желал да целуна твоите устни Грациозна ,малагeеня И да ти кажа ,хубаво момиче . Че си хубава и вълшебна , като белотата на розата. Ако заради бедността ме презираш давам ти право давам ти право Ако заради бедността ме презираш. Аз не ти предлагам богатство предлагам ти сърцето си , предлагам ти сърцето си , в замяна на моята бедност. Грациозна ,малагеня Бих желал да целуна твоите устни Бих желал да целуна твоите устни Грациозна ,малагeеня И да ти кажа ,хубаво момиче . Че си хубава и вълшебна , Че си хубава и вълшебна , като белотата на розата. И да ти кажа ,хубаво момиче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Юли 2, 2016 Доклад Share Добавено Юли 2, 2016 (edited) Любимите ми латиноамериканци - музика, култура, душа! Leo Rojas - Еквадор Редактирано Юли 2, 2016 от Ани АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts