4545 Добавено Юли 22, 2009 Доклад Share Добавено Юли 22, 2009 Добър Ве4ер Понеже съм нов в саита се надявам да намеря помо6т по моя вапрос а тои е 4е страдам от комплекс 4е се някои иска да ме бие ( на последък стана така) е дано видите темата и ми помогне някои Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 22, 2009 Доклад Share Добавено Юли 22, 2009 Добър Ве4ер Понеже съм нов в саита се надявам да намеря помо6т по моя вапрос а тои е 4е страдам от комплекс 4е се някои иска да ме бие ( на последък стана така) е дано видите темата и ми помогне някои Здравей, добре дошъл във форума! Това за което споделяш не е комплекс, а натрапчева мисъл или страх. Във форума има тема за натрапчивите мисли и за страховете. Сигурно ще ти отнеме време да ги прочетеш, но пък може да е полезно за теб. А иначе , от кога си развил този страх?Има ли конкретна причина или повод? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
4545 Добавено Юли 23, 2009 Автор Доклад Share Добавено Юли 23, 2009 ми 1 месец а ина4е може6 ли да помогне6 с някоя тема Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
4545 Добавено Юли 23, 2009 Автор Доклад Share Добавено Юли 23, 2009 Добър Ве4ер Понеже съм нов в саита се надявам да намеря помо6т по моя вапрос а тои е 4е страдам от комплекс 4е се някои иска да ме бие ( на последък стана така) е дано видите темата и ми помогне някои Здравей, добре дошъл във форума! Това за което споделяш не е комплекс, а натрапчева мисъл или страх. Във форума има тема за натрапчивите мисли и за страховете. Сигурно ще ти отнеме време да ги прочетеш, но пък може да е полезно за теб. А иначе , от кога си развил този страх?Има ли конкретна причина или повод? 6е може6 ли да даде6 некоя тема Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts