Донка Добавено Юли 15, 2009 Доклад Share Добавено Юли 15, 2009 (edited) От известно време ползвам препарат за почистване на билкова основа. Не мога да съобщя името, за да не правя реклама, но информация за такива препарати може да се намери в гугъл. Много съм доволна - особено при отстраняването на мазнините от съдовете - превъзхожда многократно традиционните. Не дразни ръцете и ухае приятно. Навила съм се да си поръчам и от останалите видове. Това, което ме учудва е, наистина ли са само с билкова основа и нямат вредни вещества в тях както обявяват производителите им? Възможно ли е препарат без традиционните активно почистващи вещества, приготвен само от билкови екстракти, да почиства по-ефикасно от химическите си побратими? Имате ли опит с такива препарати? Редактирано Юли 15, 2009 от Донка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Юли 18, 2009 Доклад Share Добавено Юли 18, 2009 (edited) На мен ми е интересно какво се предлага - има ли обявен състав върху опаковката? Силно ми е невероятно само от билки (ако се прибавят минералите и някои полунатурални-полусинтетични алкохоли е друг въпрос) да се изработят ефективни почистващи препарати! И скъпи ли са, ако не е тайна? Редактирано Юли 18, 2009 от Добромир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts