Лиула Добавено Август 19, 2014 Доклад Share Добавено Август 19, 2014 Разбира се, че е добре. Но, още по-добре е да има и анализ. Иначе, обратната връзка не съществува. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
k_kiara3 Добавено Август 19, 2014 Доклад Share Добавено Август 19, 2014 Разбира се, че е добре. Но, още по-добре е да има и анализ. Иначе, обратната връзка не съществува. Ами аз не мога да си обясня защо е нямало среща - бях сигурна, че ще се състои по асото жезли, но че няма да донесе нищо ново в отношенията. Сега си мисля, че тази комбинация е показвала желанието на питащия да има среща и разочоравоанието от това, че в крайна сметка нещата ще си останат само на ниво желание (рицар мечове), а 5 жезли е нещо като "много шум за нищо". Защото момичето толкова се зарадва, че ще се видят и веднага поиска да и наредя таро, а то се оказа излишно, защото такава нямаше и просто нещата са си останали само във вътрешния и свят и неините очаквания и желания. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Август 19, 2014 Доклад Share Добавено Август 19, 2014 (edited) Чудя се друго, какво бихте дали и какво бихте направили, за да получите точна и ясна прогноза за дадено събитие от живота си. И как ще се почувствате, защото при Таро няма връщане назад. Каквото картите покажат, това ще се случи. Имате ли смелост? Т.е. в Таро винаги има преди и винаги има след. Т.е. нещо, което не може да се промени. Науката на познанието изисква и смелостта да знаеш какво ще случи и то с точност до 100%. Можем ли? Може би това е най-важният въпрос, на който всеки трябва да си отговори. Редактирано Август 19, 2014 от Лиула Димитрина_ 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
k_kiara3 Добавено Август 19, 2014 Доклад Share Добавено Август 19, 2014 Какво значи "какво бихме направили"? Пък и си мисля, че това таро да ти покаже какво ще се случи не зависи само от таро само по себе си, но и от този, който реди картите. Ако той е пряко заинтересован влияе върху картите, наглася си тълкуването подредбата според очакванията си за ситуацията. Да не говорим, че лично аз вярвам много и в силата на мисълта и си мисля, че едно грешно тълкуване на подредба може да повлияе върху естествения ход на събитията, защото ти в ума си вече си си намислил как трябва да се случат нещата дори и грешно да си разчел посланиято. Така както, например, стана в моя случай с грешното тълкуване. Аз бях сигурна, че среща ще има, така казах и на приятелката ми, а се оказа точно обратното....А що се отнася до "преди" и "след" - това не е нещо, което зависи от картите, а от естествения ход на живота. Ще ми е интересно да уточниш какво точно имаш предвид с предния си пост, защото написан по този начин ми е много общ и ми идват много неща не ум. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Август 19, 2014 Доклад Share Добавено Август 19, 2014 Напротив, бях много ясна какво имам предвид. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
5Я:) Добавено Ноември 16, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2014 Ето и картите на боксовия мач от вчера , постфактум 8 чаши, 5 жезли, Колелото обърната -Кличко паж пентакли, ас пентакли, 3 пентакли -Пулев Въпросът..."Кой ще победи?" Интересното тук е как 5жезли и обърнатото Колело дори директно илюстративно демострират как точно победи украинецът.Бързо го изведе извън орбита.Ас пентакли ,3 пентакли и изобщо цялата комбинация от пентакли на Пулев- бавен е, професионалист-знае какво прави (3 пентакли) ,но нивото на което е съперника му е друго.Някакси и цялата първа комбинация е по-жива. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Ноември 18, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2014 Ето и картите на боксовия мач от вчера , постфактум 8 чаши, 5 жезли, Колелото обърната -Кличко паж пентакли, ас пентакли, 3 пентакли -Пулев Въпросът..."Кой ще победи?" Интересното тук е как 5жезли и обърнатото Колело дори директно илюстративно демострират как точно победи украинецът.Бързо го изведе извън орбита.Ас пентакли ,3 пентакли и изобщо цялата комбинация от пентакли на Пулев- бавен е, професионалист-знае какво прави (3 пентакли) ,но нивото на което е съперника му е друго.Някакси и цялата първа комбинация е по-жива. Добре е, че си гледала след мача. Специално за този двубой, не е било нужно изобщо предварително да се гледа, всеки, който малко разбира от спорт, от бокс, би трябвало да знае, че на този етап Кличко е непобедим с 66 мача вече, а Пулев с 20 ли бяха, някъде там. Таро не е било нужно никак. По-важното е друго - анализ на карти за спорт е малко шантава история, защото картите трябва да се преобръщат на езика на съответния спорт - неопитност (но и смелост, малко игра ва банк по Паж пентакли с Ас пентакли), защита - избухване (но не трайно, в смисъл на недобре направени сметки) (по Ас пентакли с 3 пентакли). По-интересни са картите за Кличко: 8 чаши е нежелание да се бие, както и отлагане, каквото реално имаше с няколко месеца, 5 жезли с обърнато Колело е една конструкция - въпреки всичко, Кличко е бил разколебан преди да нокаутира, освен това - обърнатото колело говори за мръсна игра (която не касае единствено и само конкретното време на боксовия мач), а е една трайна тенденция. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Декември 3, 2014 Доклад Share Добавено Декември 3, 2014 Здравейте, не знам докъде съм "стигнала" в разбирането за системата, не мисля, че съм се преборила с анти-желанията си. Само разбирам, че човек от водата на несъзнаваното не може да избяга, нито от сянката си, но може да се погуби по пътя. Каквото и да е, то си отмъщава, ако част от психиката е била пренебрегвана или неприобщена. Имам и малко карти: - Дяволът, Умереността, Ас мечове - не е за мен въпросът - въпросния Дявол бих посочила за ядро, консистенционна основа на цялото уравнение, развивайки се във времето на Умереността. Ас меча притежава "ретроградна", но и стабилизираща функция, той е точно тази част от времето, от която е фокусирано заданието. Той е логическото звено, от което единствено могат да се възприемат останалите символи и паралели ( на въпроса). Самият отговор ми е неясен, но от дескриптивна гледна точка съм се опитала да го разбера. - 3 меча, Крал чаши, 10 жезли - за мен е като субект на задаването и обект на действието. Предполагам, че Крал чаши е един вид огледало, да не повтарям на кое...(несъзнаваното може би, в този случай), където рациото трябва да се огледа и припознае. То се е припознало отчасти. 3 меча са граничният предел, който не зная дали би могъл някога да се прескочи и дали е необходимо. Може би не е. При самото разбъркване преди тези, паднаха 3 други карти. Магьосникът - обърнат, Кулата, Крал жезли. Направих си паралел с Вавилонската кула и историята, свързана с нея Тази Куличка е препъни-камък; може да са страховете ми само. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts