Йордан Анов Добавено Юни 19, 2009 Доклад Share Добавено Юни 19, 2009 "Роден под щастлива звезда!" Всеки знае какво значи това, но как ще го формулираме астрологично. Може ли да кажем, че това е Юпитер, Венера или Точката на щастието. Тема - закачка, за сериозни астролози Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 "Роден под щастлива звезда!" Всеки знае какво значи това, но как ще го формулираме астрологично. Може ли да кажем, че това е Юпитер, Венера или Точката на щастието. Да, родена съм под щастлива звезда! (в радикса Венера е в знака на Телец и VІІ-ми дом, в съвпад с Юпитер и Слънцето...) ...колкото до астро~формулировката: много ми харесва "идеята", че всяка натална карта е мандала, пулсираща в настоящото превъплъщение... както и израза, че "сборът от характеристиките й е равен на нула"; т.е. изявата на набора от потенциали, заложени в нея е и въпрос на посока/мисъл и стремеж/и... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 (edited) Да, роден съм под щастлива звезда/ планета! Най-щастливата! Сатурн! Слънце в козирог в единадесети дом, в квадрат с плутон в осми и квадрат с луна във втори. Имаше една източна поговорка, нещо от сорта на: "Лесният хороскоп е проклятие!" Редактирано Септември 23, 2009 от Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
princessa Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 Да, роден съм под щастлива звезда/ планета! Най-щастливата! Сатурн! Слънце в козирог в единадесети дом, в квадрат с плутон в осми и квадрат с луна във втори. Имаше една източна поговорка, нещо от сорта на: "Лесният хороскоп е проклятие!" Сатурн ти е изгряваща ли? За лесният хороскоп си прав-колкото по-малко трудни аспекти има,толкова човека не стига до никъде-щастлив е,но най-малката трудност му се струва непреодолима.Пази Боже да му изневери щастието на такъв човек. Иначе по темата незнам какво да кажа-моята е щастлива май,но аз не съм Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 (edited) И асцендентът ми е в козирог, но има един пълен съвпад там с венера, която смекчава нещата! Поне видимо ... Редактирано Септември 23, 2009 от Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Доротея Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 "Лесният хороскоп е проклятие"- И вах, малеее.. А какво да кажа аз,майка на дете с тау квадрат в радикса, между неподвижни планети ( Слънце скорпион в точен квадрат сьс Сатурн в Льв, който е в квадрат с Марс Телец ,който е квадрат с Нептун Водолей... На асцендента стоят плутон сьвпад венера и трите в стрелец. Сльнце и юпитер - 10 дом....Все едно имам 3 деца и то момчета..а то е слабичко момиченце..Не викам от радост да ви кажа)) Лек ден. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вещичка Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 хъммм не зная дали е от хороскопа ми, но определено през целият си живот съм се чувствала галеница на съдбата имам съвпад на Юпитер с ретро Меркурий и с Асцедента ми във водолей - Юпи управлява Мс, а Мерка е управител на Иц, а те двамата хубостинка ми тригонират стационарния Сатурн съвпад с Луната в 4 дом и ретро Урана в 8 дом - абе голям купон си е не искам да кажа, че през живота ми пътят ми е бил застлан с цветя, но определено едно такова приповдигнато настроение ме е спътствало и в най-трудните ми моменти и обикновено в най-натоварения миг изниква помощ отнякъде... може би и защото вярвам безпрекословно в "оня отгоре" че ми помага за всичко... или пък стационарният Сатурн си е доста голям дар от звездите Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Септември 23, 2009 Доклад Share Добавено Септември 23, 2009 Слънце в козирог в единадесети дом, в квадрат с плутон в осми и квадрат с луна във втори. ...звучи много Плутоново ...казват, че т.нар. плутонианци /в смисъл хора, със силно влияние на Плутон в нат. карта/ са и много добри психолози и терапевти; защото разбират добре какво всъщност означава ~трансформацията и необходимостта, здравословната необходимост от нея... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аля Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Класиката в жанра е: -Тригон Юпитер/Венера, силни по дом/знак. -Много тригони, дори Давидова звезда в хороскопа! Естествено без планети в падение, заточение. Асцедента няма значение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аля Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 "Лесният хороскоп е проклятие"- И вах, малеее.. А какво да кажа аз,майка на дете с тау квадрат в радикса, между неподвижни планети ( Слънце скорпион в точен квадрат сьс Сатурн в Льв, който е в квадрат с Марс Телец ,който е квадрат с Нептун Водолей... На асцендента стоят плутон сьвпад венера и трите в стрелец. Сльнце и юпитер - 10 дом....Все едно имам 3 деца и то момчета..а то е слабичко момиченце..Не викам от радост да ви кажа)) Лек ден. Голям квадрат в неподвижни знаци?! Голям потенциал е! Ти да нямаш Плутон в 5ти? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Наистина големи възможности за детенце. Аля, защо реши, че майката има Плутон в пети, аргументирай се малко. Май има резон да си представим майката като пластилин в ръчичките на това момиченце. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аля Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Докато детенце се научи да ползва "правилно" генерираната енергия от големия квадрат(вероятно след завръщането на Сатурн), някой край него ще го отнася яко Може и бащата да е, но съм склонна да мисля, че е майката, защото тя е ангажирана, въпреки че не е ясно къде е луната и вероятно не участва в квадрата.. Което пък ще е голяма "трансформация' за нея.. Та Атлантида... това е интуитивната ми логика на предположението Вложих и малко личен опит.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
viktoriya Добавено Август 9, 2010 Доклад Share Добавено Август 9, 2010 моят юпитер е ретрограден, овен 15гр. в 8-ми дом, най-високо разположената планета е в хороскопа ми, прави опозиция с венера 18гр. във 2-ри дом, като управител юпитер се явява на моя 4-ти дом, а като съуправител на 7-ми като се вземе предвид, че не съм била планирана и желано дете, но в крайна сметка, въпреки всичко, съм се родила, може да се каже, че съм родена с късмет :) една малка закачка и от мен: Щастлива звезда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
rokoko Добавено Октомври 9, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 9, 2010 Здравейте !!! Толкова съм нова и толкова любопита -искам да знам дали съм родена под щаслива звезда !!! Родена съм на 8 12 1965г гр Ямбол в 16.15 Благодаря Ви предварително !!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Октомври 10, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2010 (edited) Здравей, rokoko! Ами не знам какво има предвид Вендор под щастлива звезда точно, но ако е късмет в живота ... при теб Юпитер е в точен съвпад с Бетелгейзе, алфа на Орион, обаче самият Юпитер е ретрограден и е "откъснат" от другите планети, т.е не прави аспекти с тях, затова и аз не съм сигурна как да изтълкувам - може би имаш късмет, но той е някак случаен, в смисъл не е в тези области, където ти се трудиш упорито, не е там, където го искаш и чакаш ... Но да не му придиряме много, всеки късмет си е добре дошъл . А също така, освен че дава склонност лесно да се качват килограми, предполагам че този Юпитер те прави добронамерена, широко скроена личност Докато детенце се научи да ползва "правилно" генерираната енергия от големия квадрат(вероятно след завръщането на Сатурн), някой край него ще го отнася яко Може и бащата да е, но съм склонна да мисля, че е майката, защото тя е ангажирана, въпреки че не е ясно къде е луната и вероятно не участва в квадрата.. Което пък ще е голяма "трансформация' за нея.. Та Атлантида... това е интуитивната ми логика на предположението Вложих и малко личен опит.. Аля, сега прочетох диалога ви с Атлантида. Заинтересувах се, щото и моята дъщеря има такъв (при това много точен) голям квадрат в неподвижни знаци, включващ Слънцето, Марс, Плутон и Луната. И да, дъщеря ми има проблеми да проявява волята си, творческата си енергия, някак съдбата я натриса при неподходящи хора, същевременно не е доволна от себе си, свръхчувствителна е и т.н., все адекватни за тази карта неща, но до момента не сме го отнасяли много с баща й (не знам и какво точно имаш предвид, разбира се, защото се притесняваме за нея, опитваме се да помогнем, не особено успешно май ...). За протокола - моят Плутон е в 1 дом, неаспектиран. Редактирано Октомври 10, 2010 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
rokoko Добавено Октомври 10, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2010 Здравей Диана !!! Радвам се че получих отговор - надявам се че когато вярваме че имаме касмет по-лесно преодоляваме неуспехите си Наистина за килограмите лесно си ги качвам но не ме и притесняват много Най щаслива съм обаче когато мога да помогна на някого с каквото мога С много благодарности-Радостина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ZMS Добавено Ноември 11, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2010 А как мога и аз да разбера за себе си? Роден съм на 13.09.1991 (петък 13-ти), час на раждане: 02:45ч., зодия Дева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Ноември 11, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2010 Не си писал къде си роден. Но нямаш т.нар. "щастлива конфигурация" - Давидовата звезда или съединение "на щастливи" звезди с планети от картата си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ZMS Добавено Ноември 11, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 11, 2010 В Добрич съм роден.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts