Максим Добавено Юли 1, 2009 Доклад Share Добавено Юли 1, 2009 Много настроение с албум снимки от пътуването ми в Германия през този юни: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395353&view=2 Повечето снимки са от Бремен, има отделни от Северно море, Хановер, Куксхавен и Лайпциг. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Юли 2, 2009 Доклад Share Добавено Юли 2, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kalina_stoianova Добавено Юли 3, 2009 Доклад Share Добавено Юли 3, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest alma9 Добавено Юли 4, 2009 Доклад Share Добавено Юли 4, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 8, 2009 Доклад Share Добавено Юли 8, 2009 Томодаши бебе, това за теб Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Юли 8, 2009 Автор Доклад Share Добавено Юли 8, 2009 Благодаря за поздрава. Fut ти пък кога научи английският? Нали писа че не го разбираш и че ще го изучаваш? Тази панделка на слънцето е симпатична. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Юли 8, 2009 Доклад Share Добавено Юли 8, 2009 (edited) Нямаше как да не ви поздравя с тези прекрасни гласове,дано не се повтарям само. Ако е така ще ме извините Редактирано Юли 8, 2009 от nina7705 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 8, 2009 Доклад Share Добавено Юли 8, 2009 Нямаше как да не ви поздравя с тези прекрасни гласове,дано не се повтарям само. Ако е така ще ме извините Обожавам ги. И аз за найсти път ги пускам тук , но.... Поздррави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юли 8, 2009 Доклад Share Добавено Юли 8, 2009 ех мъка ми е що има такива човеци като браман в форума мъжът 2 на zlatnia56 обиди да върти що лошо АЗЪ съм сторил на това момче http://www.youtube.com/watch?v=bIqvyJ2LEQQ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 9, 2009 Доклад Share Добавено Юли 9, 2009 (edited) Благодаря за поздрава. Fut ти пък кога научи английският? Нали писа че не го разбираш и че ще го изучаваш? Тази панделка на слънцето е симпатична. Карам по интуиция. Защо, да не съм те уцелила в 10-та. Беше ми доскучало и ми бяха залипсвали кривите ти муцуни Редактирано Юли 9, 2009 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юли 9, 2009 Доклад Share Добавено Юли 9, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Юли 12, 2009 Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 12, 2009 Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 Чудо Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 12, 2009 Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 (edited) Pretty Maids - Please Dont Leave Me Послание: верно не стана Редактирано Юли 12, 2009 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Юли 12, 2009 Автор Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 Fut,песничка и от мен.Намерих субтитри на песента им и се радвам. Основната идея е. Твоите важни мисли не са загубени,колкото и да си малък защото светът се върти. И твоите мисли също пулсират.Всичко се повтаря,тази вълна която ни обзема е всъщност любовта. http://www.youtube.com/watch?v=ZQlHdfmXS7k Номерът е че е достатъчно да вярваш в доброто и че доброто е над хората и над реалността за да направиш светът по-добър.Може и да не вярваш в Бог,достатъчно е да вярваш че доброто е над материята и че то е някъде там. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юли 12, 2009 Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 На българския народ Народ-объркани души, нуждаят се от будност и от Вяра. Той-Бог е тук, за да ни утеши, но се бои от наш'та изневяра. Народ-уж, горд. А днес е роб на суетата. Ако забравим личния комфорт Ще се изправим, вдигнали главата! Народ-на кръстопът и кръстът не е лек, но с Любовта не ще сме само пръст, а Дух със Сила, показващ Пътя в този век. И ще вървим, ще сеем и другите ще ни се поклонят. Ще се покланят на Новия Човек! Не знам кой го е писал но е прекрасно дано и политиците в мойта България го прочетат Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 12, 2009 Доклад Share Добавено Юли 12, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 13, 2009 Доклад Share Добавено Юли 13, 2009 (edited) zlatnia стихотворението е Алла Пугачева - Миллион Алых Роз P.S. tomodashi благодаря, за песничката . Редактирано Юли 13, 2009 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 14, 2009 Доклад Share Добавено Юли 14, 2009 (edited) Редактирано Юли 14, 2009 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 16, 2009 Доклад Share Добавено Юли 16, 2009 Това за Perfume Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 17, 2009 Доклад Share Добавено Юли 17, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юли 17, 2009 Доклад Share Добавено Юли 17, 2009 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 17, 2009 Доклад Share Добавено Юли 17, 2009 Благодаря, Васко! Рядко отварям тази тема, но сега нещо ме накара да погледна Не бях чувала тази песен, хареса ми, ще е препратя на приятели Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Юли 17, 2009 Доклад Share Добавено Юли 17, 2009 Вместе весело шагать По просторам по просторам по просторам И конечно припевать лучше хором Лучше хором лучше хором Спой-ка с нами перепелка перепелочка Раз иголка два иголка будет елочка Раз дощечка два дощечка будет лесенка Раз словечко два словечко будет песенка... infinity, сърдечно благодаря Ви! Продължението на тези стихове: Вместе весело шагать по просторам, По просторам, по просторам! И конечно припевать лучше хором, Лучше хором, лучше хором! В небесах зари полоска заполощется, Раз – березка, два – березка – будет рощица! Раз – дощечка, два – дощечка – будет лесенка! Раз – словечко, два – словечко – будет песенка! Вместе весело шагать по просторам, По просторам, по просторам! И конечно припевать лучше хором, Лучше хором, лучше хором! Нам счастливую тропинку выбрать надобно. Раз – дождинка, два – дождинка – будет радуга! Раз дощечка, два дощечка – будет лесенка! Раз – словечко, два – словечко – будет песенка! Песня «Вместе весело шагать по просторам» (стихи М. Матусовского, композитор – В. Шаинский) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Юли 18, 2009 Доклад Share Добавено Юли 18, 2009 (edited) Редактирано Юли 18, 2009 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts