Guest Системен Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Интересувам се възможно ли е с утвърждения да си направя косата светлокестенява - поне този цвят ми харесва. В момента цветът е тъмнокестеняв. Пък и нямам пари за боя. В случай възможно ли е с утвърждения да си променя цвета на косата. Примерно да казвам. С всеки изминал ден цветът на косата ми става по светъл. Дайте съвет Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Ами моят съвет е да опиташ. Чела съм, че това е възможно, но не съм опитвала. Може пък и да се получи Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Ами моят съвет е да опиташ. Чела съм, че това е възможно, но не съм опитвала. Може пък и да се получи Къде чети че е възможно. Я дай и аз да прочета Ама да не вземе да ми побелее косата или нещо друго да стане. По принцип косата ми е гъста, но не искам да я боядисвам. А какви утвърждения да казвам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Интересувам се възможно ли е с утвърждения да си направя косата светлокестенява - поне този цвят ми харесва. В момента цветът е тъмнокестеняв. Пък и нямам пари за боя. В случай възможно ли е с утвърждения да си променя цвета на косата. Примерно да казвам. С всеки изминал ден цветът на косата ми става по светъл. Дайте съвет Казвай си утвържденията на слънце, по половин час дневно. После разходка на слънце два часа - може и без утвърждения, нека подсъзнанието ти само да работи. Така след месец - два и рус ще станеш... Напълно безплатно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Hristina Koleva Добавено Юни 2, 2009 Доклад Share Добавено Юни 2, 2009 Казвай си утвържденията на слънце, по половин час дневно. После разходка на слънце два часа - може и без утвърждения, нека подсъзнанието ти само да работи. Така след месец - два и рус ще станеш... Напълно безплатно! Точно! На слънцето всичко избелява. Проблема ти е ако искаш да потъмнееш.... Не мисля, че и утвържденията ще ти помогнат. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts