Guest Системен Добавено Юни 1, 2009 Доклад Share Добавено Юни 1, 2009 Правя една анкета да видя колко от вас са гледали филма Тайната The Secret, както и най-добрата книга по психология - Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу. Та, и книгата и филма са просто невероятни. Разгръщат едно понятие - силата на мисълта. Това в което вярваме оказва влияние върху действителнността. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юни 22, 2009 Доклад Share Добавено Юни 22, 2009 Правя една анкета да видя колко от вас са гледали филма Тайната The Secret, както и най-добрата книга по психология - Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу. Та, и книгата и филма са просто невероятни. Разгръщат едно понятие - силата на мисълта. Това в което вярваме оказва влияние върху действителнността. филма не съм го гледал но книгата ми е настолна и задължително всяка вечер препрочитам една глава от нея днешните ти мисли творят утрешният ден и във всеки един аспект от живота всеки един от нас притежава неограничени възможности ако може дай линк към този филм благодаря предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Юни 22, 2009 Доклад Share Добавено Юни 22, 2009 Аз съм гледала филма, а книгата скоро подарих на свекърва ми за рожденния й ден и скоро мисля да я попрегледам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts