Guest Системен Добавено Юни 1, 2009 Доклад Share Добавено Юни 1, 2009 Препоръчайте ми музика свързана с тишината и размисъла. Нещо при което е добре човек да медитира и да остане насаме със себе си. Нещо добро. Нещо което си струва да се слуша. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Юни 1, 2009 Доклад Share Добавено Юни 1, 2009 Препоръчайте ми музика свързана с тишината и размисъла. Нещо при което е добре човек да медитира и да остане насаме със себе си. Нещо добро. Нещо което си струва да се слуша. Потърси тук Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Юни 1, 2009 Доклад Share Добавено Юни 1, 2009 Ама на мен ми трябват главно за медитация. Не ми требват някакви джазове Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Юни 1, 2009 Доклад Share Добавено Юни 1, 2009 Има предостатъчно песни за медитация. Просто потърси във всички мнения. Най-добре започни да търсиш отзад-напред. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts