Guest Системен Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 Здравейте, Преди няколко часа си говорех с един пич и той ми каза че имам златен цвят на съзнанието. Това най-горното ниво ли е и какво означава. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 шегувал се е с теб, това го имат хората над 1.80 см. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 шегувал се е с теб, това го имат хората над 1.80 см. По вероятно е ти да се шегуваш с мен. Аз съм точно 1.80 В крайна сметка питам какво значи златен. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 аз казах над... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 аз казах над... Много ти вярвам. Наистина. Човек по височината ли се определя. Я си представи утре отида да ми удължат костите на крака, за да стана по висок. Тогава ще ме признаеш ли че съм примерно 1.85 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 не защото е изкуствено, ти нищо не си придобил Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 Е, на ток става. Не бива да завишаваме толкова условията. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Май 29, 2009 Доклад Share Добавено Май 29, 2009 (edited) Е, на ток става. Не бива да завишаваме толкова условията. е, добре де, навих се - ста'а тази непоклатимост ми играе лоша шега ..................................... ... не ще има розови страни ... Редактирано Май 29, 2009 от Еси Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Май 19, 2012 Доклад Share Добавено Май 19, 2012 Е, на ток става. Не бива да завишаваме толкова условията. е, добре де, навих се - ста'а тази непоклатимост ми играе лоша шега ..................................... ... не ще има розови страни ... :D Системен :златен цвят на съзнанието. Това най-горното ниво ли е и какво означава. Ако става дума за най - голяма чистота на съзнанието, бялото е цветът. Chaos 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Chaos Добавено Май 20, 2012 Доклад Share Добавено Май 20, 2012 (edited) Е, на ток става. Не бива да завишаваме толкова условията. е, добре де, навих се - ста'а тази непоклатимост ми играе лоша шега ..................................... ... не ще има розови страни ... :D Системен :златен цвят на съзнанието. Това най-горното ниво ли е и какво означава. Ако става дума за най - голяма чистота на съзнанието, бялото е цветът. Да, но златното е само едно ниво под съвършенството. Моето съзнание е бозаво, с някои примеси на пепел от рози. Подсъзнанието си изобщо не го знам какъв цвят е, но не ме интересува много. Тази темичка е хит. Пет звезди от мене! Редактирано Май 20, 2012 от Chaos Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 4, 2018 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2018 Най - високото ниво сред прераждащите се души е тъмнолилавото. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts