Guest hrisko_89 Добавено Юни 10, 2009 Доклад Share Добавено Юни 10, 2009 Аз като малък като гледах как бързо раста и си мислех, че ще стана два метра, дори се радвах при тази мисъл, за щастие порастнах до 183см.само, е няма да е излишно да порасна с още 3 см. за да мина вуйчо ми, понеже като малък му казвах, че ще го надмина пък не си удържах на думата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Декември 3, 2010 Доклад Share Добавено Декември 3, 2010 Завчера вечерта в "Шоуто на Иван и Андрей" гостуваха кандидатки за "Мис Плеймейт". Една от тях се занимава с йога. Ниските Иван и Андрей я попитаха дали има йога упражнение, чрез което да порастнат по - високи. Тя им показа следното : застана на колене, след това с длани се хвана за тази част от краката, която се намира под свивките, мисля че се хвана за прасците - да, там се хвана. В същото време си изпъна гръбначния стълб леко нагоре и назад - нещо като лък, дъга. Каза че така се стимулирала щитовидната жлеза, а от там и израстването на височина. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 3, 2010 Доклад Share Добавено Декември 3, 2010 (edited) Не мога да повярвам, че има такава тема . Това ме подсети за една весела случка. Някъде около 30- та ми година изтрещях, че съм вече много стара и като започнах всеки ден с едно утвърждение с дълбоко дишане. Повтарях си - "С всеки изминал ден ставам все по- млада и по- млада" и така до един момент в който по лицето ме избиха страшни младежки пъпки, при което леля ми като ме съзря и се развика - Ама какво ти става ?! Та ти в пубертета не си имала пъпки, сега ли започнаха !? . От този миг забравих за формулата хахахахааа реших, че още ми е рано за нея )). От този случай изводът ми е, че с утвърждения всичко може, но има и една хубава поговорка - "Внимавай какво си пожелаваш защото може и да се сбъдне" Поздрави! Редактирано Декември 3, 2010 от Eлф Пламъче и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Декември 3, 2010 Доклад Share Добавено Декември 3, 2010 Не ли по - добре младежки пъпки, вместо старчески бръчки. Аз нямам голямо желание да ставам по - висок, но сякаш ми се ще от любопитство да пробвам да видя дали действа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Декември 3, 2010 Доклад Share Добавено Декември 3, 2010 Пробвай докато не е станало късно - расте се до 25! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Декември 3, 2010 Доклад Share Добавено Декември 3, 2010 Да си призная не съм фенка нито на едното нито на другото. Ще търся златната среда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Декември 4, 2010 Доклад Share Добавено Декември 4, 2010 Това упражнение, обаче не е много лесно. Вчера като го правих 2-3 минути и след това нямах нужда от печка ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Декември 11, 2010 Доклад Share Добавено Декември 11, 2010 Аз все още търся начин да стана по висок, но не намирам. Мисля да ходя на енерготерапевт да ме оправя с енергия. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Октомври 4, 2018 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2018 Един от начините за ставане по - висок е чрез медицинска намеса. Можеш да си удължиш краката с около 5-7 санти. Струва само 85 000 щатски долара. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts