testman Добавено Май 19, 2009 Доклад Share Добавено Май 19, 2009 Съществува ли пирокинеза Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 19, 2009 Доклад Share Добавено Май 19, 2009 Малко инфо от чичко Гугъл: http://themagiccircle.hit.bg/pyrokinesis.htm http://vbox7.com/play:c7abcf70 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
testman Добавено Май 19, 2009 Автор Доклад Share Добавено Май 19, 2009 При мен не се получава. Просто е невъзможно с мисъл да се възпламени нещо. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Май 19, 2009 Доклад Share Добавено Май 19, 2009 О, лъжеш се. Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Май 19, 2009 Доклад Share Добавено Май 19, 2009 О, лъжеш се. Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл... Мдааа...Тъкмо си си стъкнах малък вечерен огън, възпламенявайки с мисъл поизсъхнали интелектуални клонки, които събирам по пътеката, по която си правя вечерната раазходка- до гузната си съвест и обратно...и сега си притоплям една дълбокозамразена порцийка от "Критика на чистия разум" от Кант...щото няма по-добро средство против безсъние от една притоплена порцийка от трансцеденталната кухня на Кант...след вечерната разходка...И като се стопли- гася огъня по добре познат метод...който най-често наричаме "малка нужда"...и след това си лягам...Понякога съм спипвал и Сънчо- малък е, и хитър...ама какви пиратки може да е приготвил...щото преди да дойде при мен, е давал "наряд" някъде на изток....където отрудени малолетни китайчета му плащат в натура за 4- часа сън... Така че...БУМ...и до нови срещи... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 20, 2009 Доклад Share Добавено Май 20, 2009 (edited) О, лъжеш се. Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл... вечерната разходка- до гузната си съвест и обратно...... "наряд" някъде на изток.... отрудени малолетни китайчета Да, Кристиян може лесно да откаже всеки, на когото гордостта и обидчивостта не са съвсем и из основи изчистени. А на теб, приятелю Тестман, за какво ти е тази способност в един свят на войни, експлоатация на деца и... да не изреждам? Ще оставиш и фабриките за кибрит да фалират... не е добре това. Без да знам с конкретност за това умение, но от позицията на доста опит и аз ще кажа, че всичко може , стига да си в нужната кондиция и да намериш точния учител. И... първо да се научим да гасим. Това също е майсторство. И във всеки случай по-полезно и актуално, че пак идва лято, а красивите ни гори придобиха странната способност да се самозапалват. Редактирано Май 20, 2009 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Май 20, 2009 Доклад Share Добавено Май 20, 2009 (edited) ...Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл... Редактирано Май 20, 2009 от Milena Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кристиян Добавено Май 20, 2009 Доклад Share Добавено Май 20, 2009 О, лъжеш се. Ако знаеш колко неща възпламеняваш с мисъл... вечерната разходка- до гузната си съвест и обратно...... "наряд" някъде на изток.... отрудени малолетни китайчета Да, Кристиян може лесно да откаже всеки, на когото гордостта и обидчивостта не са съвсем и из основи изчистени. А на теб, приятелю Тестман, за какво ти е тази способност в един свят на войни, експлоатация на деца и... да не изреждам? Ще оставиш и фабриките за кибрит да фалират... не е добре това. Без да знам с конкретност за това умение, но от позицията на доста опит и аз ще кажа, че всичко може , стига да си в нужната кондиция и да намериш точния учител. И... първо да се научим да гасим. Това също е майсторство. И във всеки случай по-полезно и актуално, че пак идва лято, а красивите ни гори придобиха странната способност да се самозапалват. Ами по-екологично ми се чини да се развиват умения за хидрокинеза, в степен "умерени превалявания"- за профилактика, па и за разхлада на природната зеления в условията на летен пек... Нещо средно между това ще да е паро-кинезата...Най-малко защото с парата може пък и да си почистиш без да се въоражаваш с палочистачка...ей тъй с поглед да продухваш фугите на плочките в банята, и всякакви замърсени повърхности...които иначе биха отнели физически усилия за търкане с или без прибор за това, с или без препарат за "ослепителен блясък" и "хигиенична чистота"...което ще рече при превода на първата думичка "чиста чистота"... Така че, ако ще развиваме кинеза...нека да има както практическо приложение, така и ако се ползва за кеф както се казва...последствията от това да бъдат намокрени гащи най-много... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Октомври 16, 2009 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2009 Съществува ли пирокинеза Да не си гледал филма "Джесика" ?! Аз не съм била свидетел на пирокинеза,но това не значи че не съществува.(Като се убедя лично,ще те уведомя! ) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts