Guest hrisko_89 Добавено Април 26, 2009 Доклад Share Добавено Април 26, 2009 Чувал съм за хора, които са претърпели злополуки и са били на границата между живота и смъртта, виждали са починали близки, бели тунели, пазители на порти, красиви градини, усещали са много любов. След като са се събуждали са били все едно нови хора, променени ...Да, но знам че НЕ с всички имали подобни изживявания се е случвала промяна, тоест тази промяна в мирогледа се е получавал само при някои от преживелите съответните неща. Защо ?? Такива събития променящи много човека, сигурно не са случайни ? По какво ли се определя в какъв точно момент от живота му да се случат, дали по - рано или по - късно ? Промяна предизвикана след злополука и изпадане в кома, не е ли някак си изкуствена ? Тоест случило се е нещо, заради което си имал определени изживявания и си се променил. Ами тогава не може ли всички да ни заблъскат коли да речем и като с магическа пръчица да станем по - добри ? Дали хората променили се в следствие на такива извънсетивни изживявания, предварително ( преди да се родят) са поискали случката, която да ги промени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 26, 2009 Доклад Share Добавено Април 26, 2009 (edited) Хе-хе, Хриско, разсмя ме Иначе, да, и аз смятам, че не са случайни тези блъскания с коли и падане на тухли върху главата. Кой претърпява положителна промяна - ами който е бил подготвен за нея. Тази разтърсваща злополука е един катализатор само. И "доказателството", от което човекът явно е имал нужда. Много хора се променят и при по-малко драматични събития, без такива неземни изживявания и видения. Дори бих казала, че такива "екстри" получават само хора, които са си ги "поискали" по един или друг начин (не задължително преди да се родят). Така че няма смисъл всички да ни заблъскат коли. И не, промяната не е изкуствена - тя е била предстояща, просто събитието я разбужда и подкрепя (в смисъл да бъде стабилна, да се задържи). Редактирано Април 26, 2009 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Април 26, 2009 Доклад Share Добавено Април 26, 2009 Аз не съм сигурен, дали съм си пожелавал подобно нещо ... Може и да съм го правил, но не помня ...Дано ако съм пожелавал и се сбъдне да е нещо за кратко и само аз да си разбера... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Август 10, 2010 Доклад Share Добавено Август 10, 2010 Някой в сайта преживял ли е такъв досег ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Август 10, 2010 Доклад Share Добавено Август 10, 2010 (edited) Наистина весел начин да се поднесе темата. Диана е отговорила, само да допълня за това, че с някои хора не се случва промяна - може да се случи след десетилетия, ако имат да изпълняват още някакви задачи със старата нагласа. Може и въобще да не се случи. А може да се случи и без катастрофа. В резултат човек не винаги става по-добър. Това е оставено на свободната му воля. Редактирано Август 10, 2010 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо6 Добавено Август 10, 2010 Доклад Share Добавено Август 10, 2010 Изследване на преживявания близки до смъртта http://www.sibir.bg/blog/momchev/index.php?blogPage=blogPreviewArticle&artID=379341 Някои хора обаче се променят. В тази статия нещата са казани така, все едно всинца се променят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Август 10, 2010 Доклад Share Добавено Август 10, 2010 (edited) Един от най-добрите изследователи в областта,за която пишем в темата е американската лекарка от турски произход д-р Шафика Карагюла.Тя дълги години е работила в реанимация и е разговаряла с пациенти,които са се докоснали до отвъдното.Тя също твърди,че след завръщането си съм земния живот, всички те са променили мисленето си към по-добро.За съжаление не помня заглавието на книгата. Редактирано Август 10, 2010 от granat1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts