САША Добавено Март 25, 2009 Доклад Share Добавено Март 25, 2009 Здравейте, моля за информация! При нас попадна икона, за която нищо не знаем. Иконата е на Света мъченица царица Александра. Не можах никъде в интернет да открия информация за нея. В началото си помислих, че може да е някоя руска царица, но после се сетих, че така се казва царицата, която се е застъпила за Свети Георги. Въпросът ми е знае ли някой нещо повече, или ако може да ме насочи къде да открия това, което ме интересува. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Март 25, 2009 Доклад Share Добавено Март 25, 2009 Здравейте, моля за информация! При нас попадна икона, за която нищо не знаем. Иконата е на Света мъченица царица Александра. Не можах никъде в интернет да открия информация за нея. В началото си помислих, че може да е някоя руска царица, но после се сетих, че така се казва царицата, която се е застъпила за Свети Георги. Въпросът ми е знае ли някой нещо повече, или ако може да ме насочи къде да открия това, което ме интересува. Намерих нещо, което ще ти е от полза Александра, съпруга на Диоклециан Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Март 25, 2009 Доклад Share Добавено Март 25, 2009 Здравейте! Намерих на руски език: Александра Римская (Википедия) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
САША Добавено Март 27, 2009 Автор Доклад Share Добавено Март 27, 2009 Благодаря ви! Показвах иконата на свещеник, но той не можа да ми каже нищо. От това, което сте ми писали съм склонна да мисля, че става въпрос Света Александра, която се е застъпила за Свети Георги /май друга Александра няма/. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts