АлександърТ.А. Добавено Август 30, 2014 Доклад Share Добавено Август 30, 2014 (edited) Настояваме почти за едно и също , казвайки го по различно . А за кариерата , мисля , същноста и е: възможност и практическа реализация на личните си качества и тяхното развитие . А това се случва , когато обичаш себе си , обичаш работата си и е подпомагано от любовта в семейството . Ако умееш да поддържаш любовта в сърцето си , то всичко което правиш ще носи твоя любовен отпечатък . Пп Виж ,,Реалното в любовта" У.С. Днес е публикувано от Розалина . Редактирано Август 30, 2014 от АлександърТ.А. Roamy и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Roamy Добавено Август 30, 2014 Доклад Share Добавено Август 30, 2014 (edited) Ок, благодаря. Ще прочета . Но все пак аз мисля, че не може да се съвместят поне така както аз разбирам любовта в семейството и кариерата. Едното ще е на преден план и за мен това е семейството . Да, би било чудесно да намериш поризванието си в работата и да отдаваш и там любовта си, но пак ще е за сметка на тази в семейството ..донякъде . Но всеки знае за себе си . Но аз говоря да отдаваш любовта си в семейстото, а не да я получаваш от него ... Така, че няма да ми помогне за кариера, а и не я търся...Поне при мен е така Редактирано Август 30, 2014 от Roamy Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 30, 2014 Доклад Share Добавено Август 30, 2014 Много интересни разсъждения! Благодаря! Мисля, че думата кариера се разбира по различни начини. Авторката на темата едва ли е имала предвид правене на пари и/или заемане на важни постове. По-скоро, както отбеляза Александър, има предвид професионална реализация. Моят личен опит показва, че семейството, децата и професионалната реализация биха могли да се съвместят хармонично - стига човекът наистина да не се "пъне" да печели пари, слава и почести, а да помага на обществото си по най-добрия начин, на който е способен. Професионалната реализация наистина отнема време от семейството, но голямото количество време не винаги гарантира по-големи ползи и особено по-пълноценна любов. Добрият пример е далеч по-важен от непрекъснатото присъствие и "висене над главата". Roamy 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Roamy Добавено Август 30, 2014 Доклад Share Добавено Август 30, 2014 Разбира се, говорим за едно и също..просто нямам желание да се развивам и да изкачвам стъпала в света може би никога не съм имала . Ок се чувствам да съм си по-скрита, да не се качвам в света и т.н )). Не ми е интересно . Обичам да съм свободна и независима, доколкото мога , а една кариера и изкачване и развитие доста те ограничава , Но пък на кой както му харесва )). Въппрос на избор. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
palashoni Добавено Октомври 7, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2014 Здравейте приятели,Семейството, кариерата, любовта- съвместими ли са?Според мен това е най- доброто съчетание за духовно израстване. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts