Niksanman Добавено Февруари 23, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2009 Значи от няколко месеца насам без да правя нищо сърцето започва да ми тупти много сило,изведнъж спира и блъска мн силно,като сърцебиенето продължава за около час.като се успокои малко имам бодежи около съцето и тежест.на иследвания всичко е нормално,казват здраво ти е сърцето.на 2 пъти през ноща ходих в спешното заради кризи,но казват всичко е наред! ако някой може да сподели нещо! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Февруари 23, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2009 Явно нервичките са се опънали. Пусни си музика релаксираща, мисли си хубави неща, прес(дстави си природни картини, отдели поне един час на ден само за себе си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Све Добавено Февруари 25, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2009 Запознайте се с това: Аз искам моето сърце да бие ритмично, да се слее с пулса на Слънцето и правилно да изпраща енергията си по целия организъм, както Слънцето изпраща енергията си по целия свят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
analiza Добавено Февруари 25, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2009 Запознайте се с това: Аз искам моето сърце да бие ритмично, да се слее с пулса на Слънцето и правилно да изпраща енергията си по целия организъм, както Слънцето изпраща енергията си по целия свят. Имала съм такива оплаквания- от стрес, притеснение и то системно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts