Ася_И Добавено Февруари 8, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2009 Здравейте, Един варненски ветрец пошепна, че на 11.02. Атлантида може да ни е на гости - разбира се, ако остане време . Какво ще кажете да си уговорим среща за тази седмица? Някоя вечер след работа? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 8, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2009 За мен 11 е супер. Изобщо тази седмица ,която идва е ок ,която и да е вечер . Имам предложение за мястото -"фабриката "- чайна ,много яка. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 8, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2009 Аз също съм свободна в сряда след 7. С удоволствие ще дойда :-) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Февруари 9, 2009 Автор Доклад Share Добавено Февруари 9, 2009 Ина предлага да се съберем тук: Чай във фабриката За по-точна ориентация: тук. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 9, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2009 Имам промяна в плановете ,в сряда ще бъде ревюто на магистрите по мода ,IIкурс и е повече от задължително да отида . Съжалявам . Ако искате в четвъртък,петък,събота ,неделя ,но не мога да дойда в сряда . Какъв парадокс. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 10, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2009 Значи щом всички са навити за четвъртък , това е чудесно. Срещата е добре да стане близо до Тhe tea hause"Чай във фабриката".Единственият проблем е ,че не мога да намера телефона ,на заведението, във всички сайтове пише само адреса- "Раковски"11. Но дори и да не може да се направи резервация ,не сме толкова много хора ,да се надяваме ,че ще има места. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 11, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2009 Значи щом всички са навити за четвъртък , това е чудесно. Срещата е добре да стане близо до Тhe tea hause"Чай във фабриката".Единственият проблем е ,че не мога да намера телефона ,на заведението, във всички сайтове пише само адреса- "Раковски"11. Но дори и да не може да се направи резервация ,не сме толкова много хора ,да се надяваме ,че ще има места. Ина, сега виждам, че си допуснала грешка. Чаената къща е на ул. Бенковски 11 - тя е между улиците Будапеща и Раковски, перпендикулярно на бул. Дондуков. Затова предлагам срещата да е на ъгъла на Бенковски и Дондуков. Но предполагам, че някои хора ще успеят да идат по-рано там. Да, права си, това е едно различно място :-) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 12, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2009 ДА ,БЕКОВСКИ 11.Нещо се обърках ,в последно време толкова бързо трябва да правя всичко ,че това е резултата.Ок ,нямам търпение да се видим довечера . Хайде в 8 направо там в чайната. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Огнян Кулев Добавено Февруари 12, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2009 И аз ще дойда, но по-късно - след 20.30 ч. Надявам се чайната да ни събере - там често е пълно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Февруари 12, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2009 Изглежда че се заформи приятна компания, на приятно място + и аз! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 Получи се малко разминаване ,пръснахме се в две заведения . Но да се надяваме ,че следащия път ще бъдем заедно. Извинявам се на jul , svetlata и Apocastasis ,че така се разминахме . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 Получи се малко разминаване ,пръснахме се в две заведения . Но да се надяваме ,че следащия път ще бъдем заедно. Извинявам се на jul , svetlata и Apocastasis ,че така се разминахме . Ина, няма никакъв проблем. Явно така е трябвало да се случи. Ние самите чакахме още хора, които не успяха да дойдат.. А колкото до заведенията - както ти спомена, че Чайната е била за непушачи, така незнам доколко аз лично бих издържала в "опушено заведение", хихи Може и да звуча капризно, но напоследък не ми понасят добре, действат ми задушаващо и ги избягвам. Зная, че ще има нови срещи и този път ще се съберем, тези, които искахме да се видим. Поздрави на всички Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 (edited) Ами радвам се тогава ,че всичко е наред . Ние изкарахме страхотно ,бяхме 7 човека. И се забавлявахме ,чудесно . Само се притеснявах ,да не би някой да ми се сърди. Редактирано Февруари 13, 2009 от Ина Трифонова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Apocatastasis Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 А вие Ина, кои бяхте, между другото, щом си така любезна да кажеш кои бяхме ние? Можеше и на ЛС да ни пишеш извиненията си, а не пред ушите на всички. И ние си изкарахме прекрасно. Светлата и Джул са две пленяващи дами. P.S. Ника ми е Apocatastasis - чете се Апокатастазис! Пише го на входа към профила ми! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 (edited) Как и къде ще пиша единствено зависи от мен . Така по- бързо стига до всички , към които е адресирано ,щом трябва да се обяснявам. А иначе бяхме само готини хора 7 на брой ,хаххахахахха. Който иска да ни види ще трябва да дойде и да разбере . Хахах Доскоро ! Редактирано Февруари 13, 2009 от Ина Трифонова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Apocatastasis Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 Хейй, не се засягай де. Просто попитах за уточнение. Поздрави до следващата среща. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Февруари 13, 2009 Автор Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 А вие Ина, кои бяхте, между другото, щом си така любезна да кажеш кои бяхме ние? Другото 'ние' бяхме аз (of course ), Мона, Дина, Оги и Вендор. Здравата ме опушиха , но трите часа приятна компания си заслужаваха жертвата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Февруари 13, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2009 Хахаха,разкрити сме . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts