vorfax Добавено Юли 8, 2012 Доклад Share Добавено Юли 8, 2012 Аз обичам простите неща - правени от прости хора. Обичам минимализма и изпадам във възторг като видя някакъв продукт на човешката дейност, който работи добре, има красив дизайн, изглежда изключително просто и няма вероятност да спре да работи в близко време. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Ворфакс, за живеещите в Бордо това е стока от първа необходимост! vorfax 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Животоспасяваща дори Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kotence Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Ти би ли се зарадвал на такова нещо? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Котенце, какво мислиш за поетичния подарък (може да не е единствен) ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kotence Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Не съм по поетичните неща.А и една така да се каже откачалка го преследваше едно време да му рицитира нейни стихотворения и доста сме се смяли,не бих му припомняла за онази или аз да се превърна в нея,което ми звучи много по-ужасно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юли 9, 2012 Доклад Share Добавено Юли 9, 2012 Мен пък ми се стихооплетства, ама нямам муза Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Ти би ли се зарадвал на такова нещо? За стиховете ли става дума, котенце ? Или за предложенията на Емил и ворфакс (стъклени химикалки, отварачка...). Да, би ми допаднал поетичен подарък. Илен : на мъже цветя не се подарявали ! Странно, пък в нашя край го правим, аз съм от македонския край. По принцип не им се подаряват, но няма забрана. Странно малко ми се струва жена на мъж цвете да поради...Вие в македонския край сте по - мъжки моми сигурно, та зат`ва подарявате на мъжленцата си цветчета. Mia 15 : Аз съм подарявала подарени ми неща, но без повод на приятели. По-точно ги питам, а не им го връчвам и понякога си е тяхното нещо и са доволни Ами ако се случи този дето ти е подарил да разбере за твоето преподаряване, няма ли опасност да се обиди. Какво мислите за размяната на подаръци в училищата ? Правили ли сте го ? Теглят се билетчета с имена - падне ти се нечие има и трябва на този човек да му подаряваш, като предварително е определена горна сума за стойност на подаръка...? Мислите ли, че е редно децата да бъдат задължавани по такъв начин - директно или косвено (косвеното е ако всички искат да участват, но ти не желаеш, но не искаш да си черната овца). На мен подарък ми подари човек с който не се обичахме особено...Дано вещта му да не ми е навредила. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts