Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Предварително определяне на пола на дете

Recommended Posts

:dancing yes: Ako vie ne vqrvate,to ima dosta hora,koito vqrvat.Primerno roditelite mi sa se doverili i sa opitali,az sum rezultata i sum to4no po tablicata.Ne karam horata da povqrvat na sila,prosto do sega ne sum sre6tala 4ovek,koito da ne izleze po tazi tablica ot vsi4kite mi poznati.Moje i da ima izkliu4eniq,no opredeleno ne sum sre6tala takiva.I az po princip ne vqrvam na takiva ne6ta,no ot 2 godini v bratov4edski semeistva sa se rodili 4 deca i vsi4ki sa praveni po tablicata.

Ne se pravq na interesna i ne sum si izmislila tezi ne6ta sama,prosto i az sega pravq opiti da si imam bebe po tablicata i iskah da pomogna i na drugi maiki,koito predpo4itat da planirat decata si.

Edva li nqkoq maika nqma da obi4a deteto si i 6te e razo4arovana,ako to ne e ot pola,koito jelae.Ne iskam horata da se razo4arovat,naistina vsi4ko e Boja rabota,no kakto se kazva nadejdata umira posledna! :feel happy:

Do skoro! I uspeh momi4eta!

Няма нищо вярно в това не се подвеждайте ,за да не се разочаровате. по късно.Аз имам двама сина , като ,естествено исках да имам момиче -второто дете(като всяка майка),смятах по всякакви таблици и по всички бях за момиче ,но се роди пак момче.Много щастлива майка сам и да са ми живи и здрави осъзнавам че с времето всичко това няма значение.Затова не искам да развалям надеждите на нйкой,но не се ловете на тези неща, каквото "Господ" е решил -това е .smarty:

<{POST_SNAPBACK}>

Линк към коментар

• Отговори 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Привет към всички! :v:

Уажаеми дами :) . моля не ми се сърдете , но това вашето е ....типично женско поведение :blink: ..... искам и аз , от къде си го купи..., искам и аз....таблицата, ...че таблицата. :1eye: Човека само таблици трябва да седи и да ви праща. :D Имам една мъдра приятелка, която ми отворя очите за вашите маниери - тя е супер точна и готина. Направи ми впечатление, че когато ни срещне една нейна позната, която и се прави на приятелка, ама и завижда , все почва ей, че готин ансамбъл, модел, блузка или т.н.от къде си го купи, колко струва и прочие. След това мъдрата приятелка сподели следното - " благодаря на майка си, че ме научи да не се дразня на нашите женски елементарщини - " от къде го взе това , да отида и аз да си купя..." и какво - ще бъдем всичките еднаква конфекция, не че не сме - външно, но не е приятно, да сме и с еднакви дрехи освен ако не са работни.И си е много права. Само странично мнение, не по темата, моля за извинение, но това е шаблон - искам и аз , искам и аз, без значение дали е за парцалки или за информация. Простете ако не е така. Както е казал Сократ - има жени, и жени... :thumbsup: , а какво ше се роди- никак не е важно - важното е да е живо и здраво. :dancing yes: Благодаря на Костадин и Маряна за информацията в постингите.Здраве и споделено щастие на всички.

Линк към коментар

Здравейте!

Аз в момента очаквам дете и една моя позната има три таблици за определяне на пола. Проверихме ги и трите и все се пада да е момче. Ще ви кажа скоро дали информацията е вярна, но за всички други наши познати за които провеихме се оказа вярно. Като я видя следващия път ще ги поискам от нея и ще ги пратя на всички вас, които се интересувате.

Поздрави

Линк към коментар

• 2 weeks later...

Zdravei!

Mnogo se nadqvam da ne sum zakusnqla mnogo s otgovora si,no ima edin na4in.

Ne znam za astrologiqta,no tozi e izpitan v mnogo slu4ai i dosega vinagi e bil veren,dano da ti e ot polza!

:angel:

Predstavlqva edna tablica s godinite na mujete i meseca,v koito 6te se za4ene deteto,tuk ne moga da q publikuvam,no ako mi dade6 aktiven e-mail,6te ti q izpratq zaduljitelno!!!

Koito drug q iska,neka da zapovqda,samo s e-mail.

4ao i uspeh!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Линк към коментар

• 1 month later...

Моля нека, ако обичате да ми изпратите таблица и на мен мейла ми е gi4e_777@abv.bg. Ще чакам отговор, благодаря.

Мнението е "преведено" на кирилица. Моля пишете на кирилица, мнения на латиница ще бъдат изтривани занапред. Благодаря.

Редактирано от Кирил
Линк към коментар

Гост
Тази тема е затворена за писане.

• Добави...