Guest dani_shtukova Добавено Август 4, 2005 Доклад Share Добавено Август 4, 2005 Ako vie ne vqrvate,to ima dosta hora,koito vqrvat.Primerno roditelite mi sa se doverili i sa opitali,az sum rezultata i sum to4no po tablicata.Ne karam horata da povqrvat na sila,prosto do sega ne sum sre6tala 4ovek,koito da ne izleze po tazi tablica ot vsi4kite mi poznati.Moje i da ima izkliu4eniq,no opredeleno ne sum sre6tala takiva.I az po princip ne vqrvam na takiva ne6ta,no ot 2 godini v bratov4edski semeistva sa se rodili 4 deca i vsi4ki sa praveni po tablicata. Ne se pravq na interesna i ne sum si izmislila tezi ne6ta sama,prosto i az sega pravq opiti da si imam bebe po tablicata i iskah da pomogna i na drugi maiki,koito predpo4itat da planirat decata si. Edva li nqkoq maika nqma da obi4a deteto si i 6te e razo4arovana,ako to ne e ot pola,koito jelae.Ne iskam horata da se razo4arovat,naistina vsi4ko e Boja rabota,no kakto se kazva nadejdata umira posledna! Do skoro! I uspeh momi4eta! Няма нищо вярно в това не се подвеждайте ,за да не се разочаровате. по късно.Аз имам двама сина , като ,естествено исках да имам момиче -второто дете(като всяка майка),смятах по всякакви таблици и по всички бях за момиче ,но се роди пак момче.Много щастлива майка сам и да са ми живи и здрави осъзнавам че с времето всичко това няма значение.Затова не искам да развалям надеждите на нйкой,но не се ловете на тези неща, каквото "Господ" е решил -това е .smarty: <{POST_SNAPBACK}> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest sve_sun Добавено Август 5, 2005 Доклад Share Добавено Август 5, 2005 А дали може някой да изпрати таблицата и на мен? Благодаря Ви предварително! Адресът ми е sve_sun@abv.bg Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Телемах Добавено Август 5, 2005 Доклад Share Добавено Август 5, 2005 Привет към всички! Уажаеми дами . моля не ми се сърдете , но това вашето е ....типично женско поведение ..... искам и аз , от къде си го купи..., искам и аз....таблицата, ...че таблицата. Човека само таблици трябва да седи и да ви праща. Имам една мъдра приятелка, която ми отворя очите за вашите маниери - тя е супер точна и готина. Направи ми впечатление, че когато ни срещне една нейна позната, която и се прави на приятелка, ама и завижда , все почва ей, че готин ансамбъл, модел, блузка или т.н.от къде си го купи, колко струва и прочие. След това мъдрата приятелка сподели следното - " благодаря на майка си, че ме научи да не се дразня на нашите женски елементарщини - " от къде го взе това , да отида и аз да си купя..." и какво - ще бъдем всичките еднаква конфекция, не че не сме - външно, но не е приятно, да сме и с еднакви дрехи освен ако не са работни.И си е много права. Само странично мнение, не по темата, моля за извинение, но това е шаблон - искам и аз , искам и аз, без значение дали е за парцалки или за информация. Простете ако не е така. Както е казал Сократ - има жени, и жени... , а какво ше се роди- никак не е важно - важното е да е живо и здраво. Благодаря на Костадин и Маряна за информацията в постингите.Здраве и споделено щастие на всички. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Август 5, 2005 Доклад Share Добавено Август 5, 2005 Здравейте! Аз в момента очаквам дете и една моя позната има три таблици за определяне на пола. Проверихме ги и трите и все се пада да е момче. Ще ви кажа скоро дали информацията е вярна, но за всички други наши познати за които провеихме се оказа вярно. Като я видя следващия път ще ги поискам от нея и ще ги пратя на всички вас, които се интересувате. Поздрави Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Август 5, 2005 Доклад Share Добавено Август 5, 2005 http://www.indiaparenting.com/pregnancy/bo...irl/index.shtml http://www.geocities.com/ryan_cute_baby/make_a_baby.html http://babycalculator.hit.bg/ Eto tri tablici, za zainteresovanite? Uspeh Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Добавено Август 17, 2005 Доклад Share Добавено Август 17, 2005 Zdravei! Mnogo se nadqvam da ne sum zakusnqla mnogo s otgovora si,no ima edin na4in. Ne znam za astrologiqta,no tozi e izpitan v mnogo slu4ai i dosega vinagi e bil veren,dano da ti e ot polza! Predstavlqva edna tablica s godinite na mujete i meseca,v koito 6te se za4ene deteto,tuk ne moga da q publikuvam,no ako mi dade6 aktiven e-mail,6te ti q izpratq zaduljitelno!!! Koito drug q iska,neka da zapovqda,samo s e-mail. 4ao i uspeh!!! <{POST_SNAPBACK}> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest eli Добавено Август 17, 2005 Доклад Share Добавено Август 17, 2005 и аз искам таблицата имела е sweetelena@abv.bg Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest sofi77 Добавено Август 18, 2005 Доклад Share Добавено Август 18, 2005 моля изпратете ми таблицата за предварително определяне пола на детето на galya.6@abv.bg благодаря <{POST_SNAPBACK}> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest sofi77 Добавено Август 18, 2005 Доклад Share Добавено Август 18, 2005 моля изпратете ми таблицата за предварително определяне пола на детето на galya.6@abv.bg благодаря <{POST_SNAPBACK}> sofi77@abv.bg molia izpratete mi tablitcata Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest ginka Добавено Септември 23, 2005 Доклад Share Добавено Септември 23, 2005 (edited) Моля нека, ако обичате да ми изпратите таблица и на мен мейла ми е gi4e_777@abv.bg. Ще чакам отговор, благодаря. Мнението е "преведено" на кирилица. Моля пишете на кирилица, мнения на латиница ще бъдат изтривани занапред. Благодаря. Редактирано Септември 26, 2005 от Кирил Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest jiji Добавено Септември 26, 2005 Доклад Share Добавено Септември 26, 2005 моля изпратете ми таблицата за предварително определяне пола на детето на jivka_p@abv.bg благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts