Креми (късметче) Добавено Август 12, 2009 Доклад Share Добавено Август 12, 2009 Пчелица, винаги свързвам тази дума с вълшебството на природата, с нейната приказност и тайнствена красота! Пожелавам ти тази приказност да превръща живота ти само в красота и очарование! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Август 12, 2009 Доклад Share Добавено Август 12, 2009 Благодаря от сърце за сърдечните и красиви пожелания на късметче и xameleona!!!Прегръщам ви с радост! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 12, 2009 Автор Доклад Share Добавено Август 12, 2009 Свобода, Мир и Любов, пчелице! С много обич! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Klaudia! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 Благодаря приятели . Ако ми позволите ще изразя тук настроението си с музика: http://www.vbox7.com/play:3653beeb Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Klaudia! Успех в Пътя! Благодаря за песента! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 17, 2009 Автор Доклад Share Добавено Август 17, 2009 Честит Рожден Ден Klaudia Светлина и Любов по Пътя ти! name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 С малко закъснение, но с много ведро настроение и искрени благопожелания - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЧЕЛИЦА ОТ МЕН!!! За Klaudia - бъди щастлива, бъди красива,бъди жена със силата на слънцето, с милувката на вятъра. Бъди неповторимата! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Август 17, 2009 Доклад Share Добавено Август 17, 2009 Приемам с радост и благодарност поздравите . Има една ирландска поговорка,която казва "Хората живеят в закрилата,която си дават" Вие ми дадохте много повече днес . Бъдете благословени. Мила Донка,твоят поздрав е с любимото ми упраженение от Паневритмия - "Изгрява слънцето" . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Август 18, 2009 Доклад Share Добавено Август 18, 2009 Честит рожден ден, Никола! Успех в издирването на духовни "оазиси" и работата в тях! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest НиколаДамянов Добавено Август 18, 2009 Доклад Share Добавено Август 18, 2009 Благодаря ти Анет ! Прекрасна роза си ми избрала... Много ми харесва. Благодаря и на всички, които ми се обадиха днес лично по телефона и ми честитиха РД. Благодаря и на тези, които ми го честитят негласно, в мислите си. Желая на всички Радост, Успех и много Светлина и Любов. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 18, 2009 Доклад Share Добавено Август 18, 2009 Честит рожден ден и от мен, Никола! Благодаря ти за мъдростта и човечността, с която ни даряваш! Бъди щастлив и слънчев на този ден и през всички дни на цялата последвала го година! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Септември 5, 2009 Автор Доклад Share Добавено Септември 5, 2009 Честит Рожден Ден, Багира! Радост, Мир, Светлина и Живот да изпълват душата ти! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Септември 5, 2009 Доклад Share Добавено Септември 5, 2009 Честит рожден ден , Багира! Моят поздрав е интерпретация на твоя ник. Излъчването ми допадна. http://www.avalon.ru/_images/Gallery/Cours...am-Zavarina.jpg Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Септември 5, 2009 Доклад Share Добавено Септември 5, 2009 Ето го любимото и... ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> (и мое) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 5, 2009 Доклад Share Добавено Септември 5, 2009 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Септември 5, 2009 Доклад Share Добавено Септември 5, 2009 Присъединявам се и аз към поздравите за Багира! "Опитай - Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Септември 11, 2009 Автор Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 Благодаря ти Аля, сестричке! Благодаря на Бог, че ме доведе в това прекрасно, чисто и добро място и ме свърза с всички вас, приятели! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 Честит Рожден Ден, Донче! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Anaid Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 Честит рожден ден, Донче! Нека Светлината, Любовта и Хармонията са твои верни и неразделни спътници! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така слънчева, сестрице! http://www.youtube.com/watch?v=SC-EEuyss-U...feature=related Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Re6KsfpZ7dw Честит рожден ден, мила Донче! Мисля, че ти получаваш като заслужен подарък и милион сърца! Редактирано Септември 11, 2009 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 С пожелания за много Любов, нежност и красота във всеки един миг... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Септември 11, 2009 Доклад Share Добавено Септември 11, 2009 Здраве, щастие и нови хоризонти, Донка! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts