Диана Илиева Добавено Февруари 21, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2010 Radita, ти от няколо месеца вече преживяваш първото Сатурново завръщане. И въобще като погледнах, наистина преживяваш период с доста напрегнати транзити, засягащи дори някои традиционно добре получаващи се сфери на живота ти, каквато е примерно работата и кариерата ти. Все пак във всеки живот има възходи и спадове, какво да се прави ... Нека да поогледам малко картата ти и ще ти пиша повече на ЛС! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Radita Добавено Февруари 21, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2010 Благодаря ти,наистина нещо не ми е в ред,от около 4 години насам,все наопаки ми върви,но от една страна това ме накара да тръгна по пътя на духовното израстване. Все пак ми се иска вече да приключи този период,вече не издържам,мисля да посетя психотерапевт,а от друга страна,чакам и си давам още един шанс(опитвам се сама да се справя) Благодаря ти още веднъж от сърце Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Март 17, 2010 Доклад Share Добавено Март 17, 2010 Аз съм зодия Стрелец и съм имала много приятели от зодията Риби.Нито едно от тях не е издържало.Не знам дали се дължи на това,че знаците са несъвместими или на нещо друго.По-склонна съм да мисля, че зодиакалния знак няма първостепенна роля при създаването на приятелства. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts