Иво Добавено Ноември 13, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2008 Радвам се ... как бихте продължили това изречение? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 13, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2008 ... когато подаря усмивка. ... когато има обич, слънце, топлота. ... когато има здраве, мир, храна за всички по света. ... когато съм на планина и сред природата въобще. ... и на още толкова много неща. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 13, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2008 Радвам се ... как бихте продължили това изречение? Конкретно за днес - зарадвах се на много неща, от сутринта още бях усмихната и виждах усмихнати хора, с които се разминавахме по улиците. Усмихнах се, дори когато си загубих едната ръкавица, а после я намерих Осъзнавам колко неща ме радват и колко съм доволна от всичко, което ми се случва. Животът е Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest НиколаДамянов Добавено Ноември 14, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 14, 2008 Радвам се на хората,които се обичат, Радвам се за тях и техните успехи. Радвам се,че искат и се учат те да „сричат”, Радвам се и радостта ще е навеки! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
maggee Добавено Ноември 15, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 15, 2008 Радвам се ... как бихте продължили това изречение? Да ти призная, много се радвам на твоя аватар всеки път, когато го видя И не толкова на персонажа, а на момента, който си избрал - По в развитие Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Ноември 16, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2008 на зимата се радвам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Ноември 16, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2008 (edited) Развам се на неочакваните приказни моменти ...На свободата и безкрайните възможности, на вечните предизвикателства и понякога на вид "най-обикновени" неща от живота Ех как се радвам на нещо което се сбъднааааа Поздравииии Редактирано Ноември 16, 2008 от Fut Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Ноември 17, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2008 Радвам се...на Любовта,която изпълва сърцето ми и ме кара да летя изпълнена с радост,да бъда в себе си едно! И благодарна съм за това на една Душа,която обикнах от сърце и която ме събуди от един дълбок и продължителен сън! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Ноември 17, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2008 Радвам се на движението на идеи, хора, мисли, проекти ... дори и движението на тялото ме изпълва с радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
borislavil Добавено Ноември 18, 2008 Доклад Share Добавено Ноември 18, 2008 Радвам се, когато предизвиквам заря от щастие в очите на любим човек. Щастливите сълзи най - много ме радват! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Росица П Добавено Февруари 9, 2009 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2009 В отговор на темата , ще изразя радостта си в стих Радвам се на пурпора в небето, Радвам се на вятъра в полето, Радвам се на бисера в морето, Радвам се на БОГА в сърцето, Радвам се , чрез него аз живея, В радост , мир , Душата вечно пее! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
цветна дъга Добавено Март 18, 2009 Доклад Share Добавено Март 18, 2009 Радвам се, че мога да кажа: Благодаря Ти, Господи! За всички добри хора, за всички Светли Същества и Любовта им към Теб, служейки на нас, като ни помагат в красотата на трудните мигове и дни. Благодаря на Бог, че дишам, виждам, чувам, движа се, че мога да бъда полезна на себе си, на прекрасното семейство, което ми е дал, на хората, с които ме среща. Благодаря на Бог за всички Вас, които сте замислили, осъществили, действате и ползвате този сайт! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Март 26, 2009 Доклад Share Добавено Март 26, 2009 Радвам се, че едното от кученценцата, които намерихме на Язовир Копринка скоро вече не е така нефелно, наддаде значително, мина няколко пъти през ветеринарната клиника и не е тъй страхливо...Стана една прекрасна игрива кучка-бебе, която е невероятна, просто е с толкова весел и любеобвилен нрав, че ми напомня на бившето ми куче Роли. Определено е и с характер. И даже малко се замисляме, след като няма кандидат осиновител дали да не си я оставим в къщата да я гледаме на двора... Но отговора ще си дойде сам вероятно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
лилина Добавено Март 26, 2009 Доклад Share Добавено Март 26, 2009 Радвам се, че има толкова много добри хора по света.Радвам се , че мога да виждам добротата, красотата навсякъде около мен , даже и там където са покрити . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Април 13, 2009 Доклад Share Добавено Април 13, 2009 Радвам се -когато сънувам когато ям когато пиша Най-много се радвам когато съм в луд възторг,когато се самозалъгвам. Защото само тогава мога да съм далеч от действителността. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Април 14, 2009 Доклад Share Добавено Април 14, 2009 (edited) Аз се радвам, когато мога да съм благодарен на хората до мен. Ама сигурно и това е тъпо. Редактирано Април 14, 2009 от petarstankov Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Април 14, 2009 Доклад Share Добавено Април 14, 2009 ...че има толкова много неща ,които ме изненадват,впечатляват и ме вдъхновяват! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 16, 2009 Доклад Share Добавено Май 16, 2009 Радвам се да се посмея на оригиналност като това клипче! радващо се замислям за гурувците с брадите, добре продаващи надежда. Е, по-добре от оръжие или хероин все пак! Нямам си идея тези направилите клипа какви са - предполагам артисти с готин хумор! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Май 16, 2009 Доклад Share Добавено Май 16, 2009 Просто се радвам. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
doe Добавено Май 18, 2009 Доклад Share Добавено Май 18, 2009 Радвам се, когат има повече хора като в клипчето http://vbox7.com/play:9a59923e Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Септември 8, 2010 Доклад Share Добавено Септември 8, 2010 Радвам се на всичко добро и красиво в живота. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts