Adams Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sonja Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 благодаря, стахотно изпълнение! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 We Are the World Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 (edited) We Are the World,това ме връща доста назад в спомените, и Маикъл Джексън е в клипа и няколко други известни изпълнители Клипа на следващата песен ме кефи много. Американци скачат и изпълняват акробатични номера. Доста шантава и красива работа. Има ги такива щури и подскачащи деца и тук. http://www.jpopasia.com/play/11084/girl-ne...drive-away.html Редактирано Декември 14, 2008 от tomodashi Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sonja Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 Valentinus, това момче е от Азърбейджан и се гордея че е мое откритие. Пратих го при Минчо Минчев в Есен да учи, така че можем да кажем че има нещо българско в изпълнението. Т.е е наш продукт и е страхотен талант, сигурна съм че ще чуваме за него все повече. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 We Are the World,това ме връща доста назад в спомените, и Маикъл Джексън е в клипа и няколко други известни изпълнители Клипа на следващата песен ме кефи много. Американци скачат и изпълняват акробатични номера. Доста шантава и красива работа. Има ги такива щури и подскачащи деца и тук. http://www.jpopasia.com/play/11084/girl-ne...drive-away.html Чудя се ти не можеш ли да слушаш музика без да каканижеш!? Тюююююю по- бъбрив си от жена ай слушай и се не бой George Michael - Last Christmas п.п. Абе кви американци бе тая дето пее си е чиста японка п.п.п.хихихихихихихи Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
neoscanner Добавено Декември 14, 2008 Доклад Share Добавено Декември 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JtQr81k3TSk Обичайте се.. много... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest valentinus Добавено Декември 15, 2008 Доклад Share Добавено Декември 15, 2008 Valentinus, това момче е от Азърбейджан и се гордея че е мое откритие. Пратих го при Минчо Минчев в Есен да учи, така че можем да кажем че има нещо българско в изпълнението. Т.е е наш продукт и е страхотен талант, сигурна съм че ще чуваме за него все повече. Нека да учи, въпреки че май вече се е научил... той чувства музиката и я претворява. Браво на теб, това си струва /музиката е най-краткият и достъпен път към Абсолюта/ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 15, 2008 Доклад Share Добавено Декември 15, 2008 Много сладка песничка: Tom Baxter - Better Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Декември 16, 2008 Доклад Share Добавено Декември 16, 2008 Barry White - Don_t Make Me Wait Too Long Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 16, 2008 Доклад Share Добавено Декември 16, 2008 Adriano Celentano - IL tempo Se Ne Va Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 17, 2008 Доклад Share Добавено Декември 17, 2008 (edited) Като стана въпрос за добринки ето този филм ми беше много любим като малка Казват много истина има в приказките. И друг път съм пускала това . Ехххх кръгове разни Редактирано Декември 17, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Декември 17, 2008 Доклад Share Добавено Декември 17, 2008 Казват много истина има в приказките. Чета сега Приказките от 1001 нощ (издание за големи) - има много истини отвъд представата ни за света. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 17, 2008 Доклад Share Добавено Декември 17, 2008 (edited) Изт. Поздравления! Редактирано Декември 17, 2008 от Fut Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Декември 17, 2008 Доклад Share Добавено Декември 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=PGj2qKMgnpI" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 http://www.vbox7.com/play:2f73514f Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tomodashi Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Ех този трамваи номер 5. Много ми харесва как японците пеят в магазини и техно-маркети , а не в кръчми. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Adams Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 (edited) Fut, благодаря за линка с приказките, смлях се да тегля от там Хвана ме вече това - All I Want For Christmas Редактирано Декември 18, 2008 от Adams Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Elvis Presley & Martina McBride - Blue Christmas Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Adams зарази ме Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Декември 18, 2008 Доклад Share Добавено Декември 18, 2008 Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Painful to me Pierce right through me Cant you understand Oh my little girl All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts