Донка Добавено Октомври 25, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 25, 2008 Тази вечер се запознах на живо с Ани - Аделаида! Красиво, добро, щастливо Дете - излъчва светлина и топлина, а доброто и сърце искри в очите и! Смехът и е заразителен, нежността я прави невероятно привлекателна - не ни се искаше да я пуснем да си тръгне! До себе си има силен спокоен и добър мъж! Бъдете щастливи, приятели! Благодаря ти, Ани, че винаги си била до мен в най-трудните ми моменти и си ме подкрепяла , когато съм се колебала и съмнявала.... За вас с Ники: Небесна разходка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Октомври 26, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2008 (edited) Е, както е видно вече аз пък се запознах с Дончето. Който я познава онлайн вече има изградено мнение за нея, каквото имах и аз. Но за пореден път се обеждавам, че истинския контакт не може да се замени с нищо останало...дори с интернет. Въпреки, че от там се започна . Искам да споделя, че Тя е един невероятно позитивен човек, струи оптимизъм, лъчезарност, веселие, доброта, топлина от всякъде, от всяка дума, дори като разказва нещо не толкова весело пак е усмихната... В нея има нещо много истинско, нещо което не трябва да се губи - запазила е детската невинност и доброта в себе си, или по - скоро наскоро я е открила отново. С две думи Дончето е страхотен приятел, който не я познава да хваща пътя за Хасково. Просто ме посрещнаха тъй мило и гостоприемно, че нямам думи, да Ви опиша. И Емо, човека до нея е голям сладур със страхотно чувство за хумор, въобще страхотно семейство с което се радвам, че сме приятели вече. Благодаря за милите думи, Благодаря, че ти също беше до мен, когато имах нужда, Благодаря Ви за прекрасниата вечер. Целувам Ви. Редактирано Октомври 26, 2008 от Аделаида Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Май 10, 2009 Доклад Share Добавено Май 10, 2009 Чудех се къде да го изтърся това и реших тук. Прибирам се на 24ти юни и ще остана в България до 14ти юли. Ще съм основно в София, може да мина през Стара Загора, че ще се ходи в Балкана. После ще се занеса към морето, най-вероятно Варна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 10, 2009 Доклад Share Добавено Май 10, 2009 Прибирам се на 24ти юни и ще остана в България до 14ти юли. Ще съм основно в София, може да мина през Стара Загора, че ще се ходи в Балкана. После ще се занеса към морето, най-вероятно Варна. Е, да се надяваме, че ще се видим. И без това ти дължа нещо обещано. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Май 11, 2009 Доклад Share Добавено Май 11, 2009 Е, да се надяваме, че ще се видим. И без това ти дължа нещо обещано. О, да! Благодаря, че помниш, но аз щях да ти припомня. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatnia56 Добавено Юни 23, 2009 Доклад Share Добавено Юни 23, 2009 казвам се Васко зодия телец от Пловдив любимо занимание по всяко време ми е туризмът по България и риболова хоби ми е нумизматиката девизът ми е nil desperandum занимавам се с положителни утвърждения и самовнушения от 3 години имам частен бизнес Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Gabi Добавено Август 23, 2009 Доклад Share Добавено Август 23, 2009 Здравейте! Приятно ми е аз съм Габриела,накрадко Габи или Габ На 18 (почти) години съм,от град София! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Август 23, 2009 Доклад Share Добавено Август 23, 2009 Добре дошла, Габи! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Klara Добавено Септември 17, 2009 Доклад Share Добавено Септември 17, 2009 Здравейте, казвам се Мария, на 30 години. Самотна майка съм с детенце на 4 г. Приятно ми е да ви чета! Поздрави. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Септември 17, 2009 Доклад Share Добавено Септември 17, 2009 Добре дошла, винаги се радваме, когато има нови хора, които имат сходни с нашите интереси. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вещичка Добавено Септември 17, 2009 Доклад Share Добавено Септември 17, 2009 (edited) ха да мина и аз оттук привет на всички казвам се Марияна и съм наааааааааааа 35 години - от гледна точка на безсмъртието - бебешка възраст /па и по акъл също/ обожавам езотериката, астрологията и тарото. обичам да се ровя постоянно в книгите и ....... да заспивам над тях Редактирано Септември 17, 2009 от Вещичка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Септември 17, 2009 Доклад Share Добавено Септември 17, 2009 (edited) Здравейте и от мен! Много приятна тема! Здравей, Мария! Желая на теб и на детенцето ти много Вяра, Надежда и Любов, като с това те поздравявам с днешният празник , много Мъдрост по пътя и всъщност самотата май свършва там, където приятелите се усмихнат и отворят сърцата си един за друг . Тук със сигурност ще намериш много приятели. Редактирано Септември 17, 2009 от wonderful Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
princessa Добавено Септември 17, 2009 Доклад Share Добавено Септември 17, 2009 Здравейте и от мен!Аз съм Светлана от Бургас и усилено чета астрология,а този форум ми е единия от двата любими!естествено заради хората тук и приятелския тон.Благодаря на всички,които откликват,когато имам нужда Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
AriesWildChild Добавено Февруари 12, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 12, 2010 Hyvää huomenta! Здравейте, казвам се Петя, на 20 години съм, зодия овен. Занимавам се с рисуване, в момента съм студент. Харесвам готиката, тежката музика - heavy, death, gothic метъл, по- специално финландската музика и банди. Любимият ми филм е Гарванът, любими групи: H.I.M., Children Of Bodom, Poisonblack, Rob Zombie, Alice Cooper, Charon, Deathstars.... Изповядвам християнството, вегетарианка съм, мразя предателството, лицемерието и малодушието, обичам дъжда, лятото, животните..... Мисля, че не съм пропуснала нищо, ако имате въпроси ще се радвам да отговоря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Февруари 13, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2010 (edited) Добре дошла във Форума Петя, надявам се да намериш много ценни за теб неща тук. А за пропускането, абсолютно права си, нищо не си пропуснала, защото всичко предстои да се случва. Надявам се ученето да ти носи удовлетворение. Лек ден!днес имам 8 часа философия,дано да издържа Редактирано Февруари 13, 2010 от didi_ts Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lina1313 Добавено Февруари 23, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2010 Здравейте! Казвам се Галина , на 33 г. съм , от гр. Търговище. С другаря ми в живота , имаме дъщеря на 1 год. и 8 мес. и както всеки родител би казал , тя е е най-прекрасното нещо в живота ни , макар , че е с много рядко генетично заболяване , за нас е най- слънчевото дете. От няколко месеца Ви чета , но скоро се регистрирах. Благодаря , че Ви има !!! Не знам , дали всеки го разбира , като отвори този сайт , какво ще открие за себе си , но за мен Порталът означава наистина много! Това е мястото , където има изключително много информация , която ме вълнува , това е мястото , където потребителите са изключително толерантни и отзивчиви , атмосферата тук е невероятна!!! Благодаря ви , че Ви има!!! :feel happy: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Февруари 23, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2010 (edited) Привет Галя, аз съм Ив (Ива) и ти благодаря, че те има! Вярвам, че огромната Любов която изпитвате към детето си ще помогне то да оздравее напълно. Прегръдки Редактирано Февруари 23, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Февруари 23, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2010 Здравей и добре дошла! Дано ти хареса тук, при нас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lina1313 Добавено Февруари 23, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2010 Благодаря Ви за топлото и мило посрещане!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 (edited) Здравейте,аз се казвам Милена,самотна майка съм,имам прекрасно мoмченце-Емо,той е на 2г.и 6 мес,работя в Кремиковци. Редактирано Март 11, 2010 от mimi281977 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 Привет Милена! Да ти е живо и здраво момченцето и много радост да ти носи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mimi281977 Добавено Март 11, 2010 Доклад Share Добавено Март 11, 2010 Привет Милена! Да ти е живо и здраво момченцето и много радост да ти носи. Мерси много,за милите думи,и топлото посрещане. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
who stole the cheese? Добавено Март 28, 2010 Доклад Share Добавено Март 28, 2010 Здравейте, ще използвам това ъгълче на форума, за да се запозная заодочно с вас Регистрирах се току що и ще се радвам периодически да си пишем, а най-паче да се виждаме наживо. Поздрави! Емил Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Добре дошъл Емо! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
who stole the cheese? Добавено Март 29, 2010 Доклад Share Добавено Март 29, 2010 Иво, здравей и ти благодаря за приветствието Ще ходим ли на Витоша? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts