tetragrama Добавено Октомври 19, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2008 Здравейте! Попаднах на едно ново Окултно интернет радио, където се четат лекции на Учителя и не се сдържах да споделя с вас. Освен всичко друго изглежда нещата са доста професионални, защото звучи добре, качено е на стабилен сървър в чужбина и освен приятната музика има и програма. Ето как са го представили на сайта им - MagicAura.FM: На 13.10.2008г. стартира новото окултно интернет радио - MagicAura.FM След много усилия от страна на екипа на MagicAura - тайният портал, най-сетне стартира и едноименното онлайн радио. Радиото ще е изцяло с окултна и езотерична насоченост. Освен приятната и релаксираща музика амбицията на екипа е да среща своите слушатели с различни експерти от света на окултното познание, да се дискутират теми, свързани с духовното развитие, като освен радио-лекциите ще разчитаме в голяма степен и на слушателската активност. Предвидена е възможност за телефонна връзка в ефир, където всеки от вас ще може да задава своите въпроси към гостите в студиото, да изказва своето мнение и препоръки. Освен да проследим как ще се развият, а словото на Учителя винаги е добре да се чува от повече места. Ако някой се интересува, можете да го слушате : тук Ами, приятно слушане! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Октомври 20, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2008 (edited) Мда, разбрах за това радио и направих един бърз преглед на програмата. Леко ме смути предаването "за парапсихология с гости в студиото и ясновидство в ефир". Вероятно с него смятат да привлекат слушатели, но едва ли точно тези слушатели ще имат най-голяма полза от радиото. Все пак, като за първи опит, е нещо. Бях решила да изслушам беседата на Беинса Дуно, но не успях, защото не усетих лично отношение и вникване от страна на четеца. Може и да съм си внушила де, защото явно пристъпих към слушане вече предубедена. Редактирано Октомври 20, 2008 от Зара_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tetragrama Добавено Октомври 20, 2008 Автор Доклад Share Добавено Октомври 20, 2008 Може и да съм си внушила де, защото явно пристъпих към слушане вече предубедена. Хмм сигурно..., защото на мен ми хареса! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 21, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 Аз си мисля, че няма нищо лошо хора, които изучават, а и знаят някои "тайни" знания-като гадаене и др. да започнат да четат беседите. Дано само да не е с предимно комерсиална цел. Нека има освободеност, пък всеки сам да избере дали начина отговаря на вътрешните му потребности. Хубаво е и да чуят беседите по-широк кръг от хора, които съдят без изобщо дума да са прочели. Поне да се види, че в беседите няма нищо лошо. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Октомври 21, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 При мен нито един от трите дадени в сайта начини за прослушване не сработва, дава ми съобщение, че не може да се прозвучи... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tetragrama Добавено Октомври 21, 2008 Автор Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 При мен нито един от трите дадени в сайта начини за прослушване не сработва, дава ми съобщение, че не може да се прозвучи... То и при мен имаше проблем в началото. Теглиш си новия Winamp. Инсталираш го ... и всичко тръгва без грижи. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Октомври 21, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 При мен нито един от трите дадени в сайта начини за прослушване не сработва, дава ми съобщение, че не може да се прозвучи... То и при мен имаше проблем в началото. Теглиш си новия Winamp. Инсталираш го ... и всичко тръгва без грижи. Благодаря tetragrama! Изтеглих, инсталирах, слушам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Октомври 21, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 Аз пък не мога да попадна на лекция. Има ли изобщо ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mdrya1953 Добавено Октомври 21, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2008 (edited) Прачети програмата по часове Редактирано Октомври 21, 2008 от Mdrya1953 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tetragrama Добавено Октомври 22, 2008 Автор Доклад Share Добавено Октомври 22, 2008 Аз пък не мога да попадна на лекция. Има ли изобщо ? Ммм да, има. Всеки ден е различна и я повтарят по три пъти на ден в 11:00, 15:30 и 21:00 часа. Слушам си ги редовно. Взех да се зарибявам .... Сега даже ще има и безплатно ясновидсво. Който иска може да пита в ефир или по имейл. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts