Guest Fut Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Хора моля ви, правили сме го и друг път и знаете че помага. От много отдавна мисля за бяса т.е. усещах го по някакъв странен начин не го познавам и нямам никакви отношения с него но постоянно ми се въртеше в главата. Опитах да се свържа с него на лс, писах му че стиховете му са прекрасни и че липсва в поратала той отговори само с едно благодаря след това му поисках разрешение да споделям и на други места неговите стихове като естествено ще пускам линк към темите но той не ми отговори повече. Както и да е, аз не спрях да го усещам по някакъв странен начин. Преди малко ми се обадиха и аз незнам защо на мен честна дума и ми казаха че Илиян бяса е изчезнал и е обявен за национално издирване тук го видях за първи път. Това което мога да направя аз е да ви помоля заедно да се помолим за него защото общата молитва е могъща сила. Това което си мисля е че е отишъл да се усамоти някъде може би на планина в гора или нещо такова за да остане насаме със себе си и с мислите си. Не вярвам да направи нещо лошо на себе си или пък че някой е искал да му навреди, но това са мои мисли. Нека помолим Бог да помогне на него и на семейството му. Благодаря ви предварително. Ива! п.п. ето още един линк: http://24chasa.bg/showarchive.asp?statid=6...=09&iy=2008 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 (edited) Иве, не трябва ли да уговорим час за общата молитва? Редактирано Октомври 16, 2008 от Иви Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Ще се помоля да е добре и всичко да е наред. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Иве, не трябва ли да уговорим час за общата молитва? Права си кажете кога ви е най-удобно, за мене няма проблеми. Поздрави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Здравейте, И аз ще се включа,само нека уточним час./На работа съм до 19ч.,може би след този час../. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 В 20.00 става ли? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Стиховете на Бяса наистина бяха прекрасни и на мен също ми беше направило впечатление, че доста отдавна не е писал тук. Ти си много чувствителна и интуитивна душа Fut, със сигурност ще се моля и аз за него. Последните му мнения са от края на май. Може би преживява нещо. Дано нещата да завършат добре за него. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 О'к, 20 часа е добре, поне що се отнася за мен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pcheliza Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Да,20ч. е добре!Съгласна съм! И на мен стиховете и откритостта на бяса ми харесват много..силни и проникновенни винаги!!! Силно желая той да е добре! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 (edited) Дом. Тук красиво е и светло, Вяра имам, имах и преди, тревогата ми е навън, където за Хармонията, нуж/ен/на си ми ти. (тук: http://www.beinsadouno.com/board/index.php...%8F%D1%81%D0%B0 ) 20 ч. Редактирано Октомври 16, 2008 от късметче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 (edited) Разумността предполага доказване на факти. Подобна тема може и да навреди на разследването. И на други неща. Такава дискусия имаше и в един друг сайт по аналогичен случай. Дано това не е заразно. Редактирано Октомври 16, 2008 от Мона Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Fut Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Знаем за другата тема, тази едва ли ще се превърне в нещо такова. Това е просто молитва за помощ, не разследване. Поздрави! Значи в 20.00 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ris_78 Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 дано нищо лошо не се е случвало,човек усеща когато си мислят за него с любов -доказано Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Октомври 16, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 16, 2008 Тва чак сега го видях. Дано е фалшива тревогата... Администраторска бележка: Явно е, че в момента тече полицейско разследване по случая. Моля, всички, които имат личен контакт или знаят повече за изчезналия, да се обърнат директно към полицията. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts