Светлата Добавено Октомври 4, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2008 Най-общо казано това е изкуство, което изпозва природата като изразно средство и "платно" без да разрушава естествената хармония. Уикипедия разбира се ще обясни нещата по-добре, така че ако ви е интересно цъкнете тук . Аз лично почти нищо не знаех за това, но много ме впечатли един документален филм за такъв "lend" артист - Andy Goldsworthy (двете снимки са на негови скулптури),ето тук може да се видят клипове от този филм "Rivers and tides". Enjoy! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
shelter Добавено Октомври 5, 2008 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2008 Не само теб. Бяха ми показали негови неща преди години. Той може да ме утеши/отихне/. Всеки път, когато видя листа по водите се сещам за него. Това лято, реката през града ни отслабна. На нейното място се залюля тръстиката. Ако не знаех Анди Голдсуърти, може би по-късно в живота си щях да свеждам очи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Декември 9, 2008 Автор Доклад Share Добавено Декември 9, 2008 ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Декември 10, 2008 Доклад Share Добавено Декември 10, 2008 Страхотно! :thumbsup2: Благодаря ти Светлата и за снимките,и за клиповете! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts