марсин Добавено Юни 23, 2010 Доклад Share Добавено Юни 23, 2010 марсин, може да използваш този сайт www.astro.com Клик на Free Horoscopes ---> после Extended Chart Selection ---> въвеждаш си данните в полето Birth data ---> в полето под него има Methods от първото падащо меню избираш от Prognostic methods ---> Natal chart & transits ---> след това отдолу Click here to show the chart Ако не съм обяснила добре и те затруднява може да ми изпратиш данните си на ЛС и ще ти изпратя линк към нат. картата + транзитите Благодаря за пореден път! Ще пробвам по-късно... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alex_Pato Добавено Юни 23, 2010 Доклад Share Добавено Юни 23, 2010 Някой може ли да ми каже нещо повече от astro.com , интересувам се от това какво трябва да уча ,подходяща професия ... 15 March 1979 at 15:36 , Shumen, BULG , РИБИ с асцедент ЛЪВ , първи дом Сатурн ... Благодаря предварително ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юни 23, 2010 Доклад Share Добавено Юни 23, 2010 Moже би нещо свързано с декорация, но по възможност в някаква по-материална сфера - примерно аранжиране на витрини на магазини, аранжиране на цветя, аранжиране на храна ... Не мога да измисля точна професия, но най-общо попрището хем ще е свързано с оказване пряка помощ/грижа на/за хората, имам предвид на материално равнище, хем ще е свързано с естетиката и дори може да е в някаква малко елитарна сфера. Примерно може да е Агрономия със специалност Цветарство, може да е кулинария, специализирана примерно в студена кухня, може ... да работиш във фирма за организиране на партита (а, това последното дето ми хрумна, като че ли е най-подходящо ). Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alex_Pato Добавено Юни 23, 2010 Доклад Share Добавено Юни 23, 2010 Moже би нещо свързано с декорация, но по възможност в някаква по-материална сфера - примерно аранжиране на витрини на магазини, аранжиране на цветя, аранжиране на храна ... Не мога да измисля точна професия, но най-общо попрището хем ще е свързано с оказване пряка помощ/грижа на/за хората, имам предвид на материално равнище, хем ще е свързано с естетиката и дори може да е в някаква малко елитарна сфера. Примерно може да е Агрономия със специалност Цветарство, може да е кулинария, специализирана примерно в студена кухня, може ... да работиш във фирма за организиране на партита (а, това последното дето ми хрумна, като че ли е най-подходящо ). Мерси хубави препоръки И аз след дълго мислене не можах да измисля по добри идеи ,съдбата си е съдба ,хороскопа си е хороскоп Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юни 30, 2010 Доклад Share Добавено Юни 30, 2010 Привет ! Дано не досаждам ,но ми изникват въпроси. Когато в наталната карта има много /4 /планети с обратно движение,това индикация ли е за връщане на стара работа/профес./,събиране с брачен партньор след развод и т.н...или по-скоро е проблем в тези отношения ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Юли 4, 2010 Доклад Share Добавено Юли 4, 2010 Не,не е индикация. По-скоро се гледат разположението им по дом и управление.Една ретроградна планета в 7 може да даде забавяне в брака, например. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Привличам зле настроени към мен хора ,че и зли по природа,май -от 5г вече сигурно / или аз ги настройвам така към себе си-не знам,но много ме притеснява това /...Може ли някой по тази графика да прецени дали ще спре тази тенденция в живота ми и професионално ще се стабилизирам ли /щото също от 5г приблизит се "клатя"-напускам-връщам се ...и така? Наталната ми карта е :http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&go.x=18&rs=3&btyp=w2gw&go.y=7&nhor=1&go.x=13&go.y=8 / трябва да се копира и така.../ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Olq3 Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Марсин, линкът не отваря никаква страница. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Марсин, линкът не отваря никаква страница. ами не знам що така се получава,току-що пробвах при мен е О.К като го копирам и го пейсна на адреса горе...здраве да е ) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Skarlet Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Марсин, линкът не отваря никаква страница. ами не знам що така се получава,току-що пробвах при мен е О.К като го копирам и го пейсна на адреса горе...здраве да е ) Така се получава, защото имате регистрация, а ние нямаме Вашата парола. Можете да си направите регистрация в www.photobucket.com и да качвате всякакви снимки и картинки там. След това се копира линка за img и се качва тук. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юли 18, 2010 Доклад Share Добавено Юли 18, 2010 Привличам зле настроени към мен хора ,че и зли по природа,май -от 5г вече сигурно / или аз ги настройвам така към себе си-не знам,но много ме притеснява това /...Може ли някой по тази графика да прецени дали ще спре тази тенденция в живота ми и професионално ще се стабилизирам ли /щото също от 5г приблизит се "клатя"-напускам-връщам се ...и така? Наталната ми карта е http://www.astro.com...&go.x=13&go.y=8 трябва да се копира и така.../ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Юли 19, 2010 Доклад Share Добавено Юли 19, 2010 Марсин, свали си картата в компютъра. След това използвай този сайт и постави линка! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 http://www.astro.com...&go.x=13&go.y=8 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 Мила Марсин, защо просто не си дадеш данните, а ние ще си построим картата ти. И без друго, ако успееш да постнеш своята карта, там неизбежно ще се виждат рожденните ти данни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юли 21, 2010 Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 ами то,май е най-добре така ... - 06.04.1970 -15.30ч А проблемът ми е : Привличам зле настроени към мен хора ,че и зли по природа,май -от 5г вече сигурно / или аз ги настройвам така към себе си-не знам,но много ме притеснява това /... дали ще спре тази тенденция в живота ми и професионално ще се стабилизирам ли /щото също от 5г приблизит се "клатя"-напускам-връщам се ...и така? И в момента съм в сатурнова криза- кой дом засяга? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lame Immortelle Добавено Август 20, 2010 Доклад Share Добавено Август 20, 2010 Привет на всички участници във форума! Имам въпрос, свързан с транзитите през наталната ми карта и ще съм мн.благодарна, ако някой успее да ми даде някакви ключови насоки. Родена съм на 12.06.89. в 09:15, гр. Варна. Какво мога да очаквам от опозициите на тр. Юпитер и Уран/тъкмо влизащи в 9ти дом/ с наталната ми Луна/3ти дом/, която тъкмо се "отървава" от съвпада си с тр. Сатурн. Още-повече, предстои ми квадратура на тр. Уран с натален Уран /5ти дом/, както и квадратура на тр. Сатурн/3 ти дом/с натална Венера/12ти/ и Уран/5ти/. Изхождайки от общите си познания и наблюдения на натални карти с такива напрегнати аспекти не ми се вижда мн. оптимистична ситуацията... А и още нещо, за да съм сигурна: за аспект на транзитираща планета с натална се смята отклонение до 2/3 градуса, а не както в натала, когато за аспект се счита отклонение до 8 градуса. Или бъркам? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Август 21, 2010 Доклад Share Добавено Август 21, 2010 Добър Ден! Вчера разглеждах и си изчислявах ''черна луна - лилит'' и много ме изплаши.... ако може да ми обясните какво означава точно и как ще ми действа според положението и- излезна ми че е в 1-ви дом и е като асцендента ми- близнаци! Това към добро или към лошо е, че ми се живее... :Х Поздрави Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Август 21, 2010 Доклад Share Добавено Август 21, 2010 (edited) Lаme immortelle, напрегнатите аспекти не означават непременно лоши работи. Например тази квадратура тр. Уран с нат. Уран със сигурност ще донесе промени (предимно в тази сфера от живота, където попада нат. Уран), но тези промени, дори и да доведат до известно стресиране, обикновено са положителни, т.е за добро (това от наблюдения и от собств. опит). Иначе градусите - по-добре вземай още по-малък орбис, особено на по-бавните планети, защото иначе ще "стоиш" по 5-6 години и повече все в някоя квадратура или опозиция. Аз приемам +/-1 градус. Като за разл. планети си има особености. Например, така и така заговорихме за Уран - та при него нещата започват някак по-отрано да се заформят, примерно година преди да се случи точния аспект и след него вече дори са се поуталожили. Докато при Сатурн е точно обратно. Bruse, не зная защо така си се стреснал. Лилит наистина не е особено добре проучена като въздействие в хороскопа. И също съм срещала много плашещи описания за нея от разни неизвестни автори, които според мен в голямата си част са кьорфишеци. Да си призная, аз почти не я ползвам, освен в синастриите, където ми е много от полза. Между другото, ако Лилит ти е в Близнаци, склонен ли си да се поддаваш на внушения, хипноза? Редактирано Август 21, 2010 от Диана Илиева Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lame Immortelle Добавено Август 22, 2010 Доклад Share Добавено Август 22, 2010 Скъпа Диана, благодаря за отговора, и особено за корекцията на градусите За Лилит не мога да кажа нищо, не съм се занимавала с нея досега при разглеждането на хороскопи, но ми стана интересно каква информация дава в синастрична карта? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Август 22, 2010 Доклад Share Добавено Август 22, 2010 Между другото, ако Лилит ти е в Близнаци, склонен ли си да се поддаваш на внушения, хипноза? Не. Но това описание което дават по сайтовете е главозамайващо и направо плащещо.... ако си бил лилит в близнаци, имало вероятност да умреш от катастрофа .... ;( Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Август 22, 2010 Доклад Share Добавено Август 22, 2010 (edited) Установила съм, че ако има съвпад или тригон, секстил между Лилит на единия партньор с някоя от личните планети на другия, евентуално и Юпитер, както и при другия също, то между тези хора определено има потенциал за силно личностно и дори сексуално привличане. Ако нямат обаче и други характерни за по-трайни, семейни отношения аспекти, то тази двойка е по-подходяща само за любовници. Ако имат само аспекти, характерни за брачни отношения, а липсват тези на Лилит, то нещо в интимен план евентуално ще куца, може би не непременно секса (макар че най-често е това), а въобще, близостта им в личен план. Не. Но това описание което дават по сайтовете е главозамайващо и направо плащещо.... ако си бил лилит в близнаци, имало вероятност да умреш от катастрофа .... ;( Да, бе, да, и то сигурно самолетна катастрофа, щото са въздушен знак Стига, остави тези неща, особено пък с Лилит в 1 дом, намери нещо за нея как се отразява на личността, а не комантари за смъртта. Редактирано Август 22, 2010 от Диана Илиева Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Август 22, 2010 Доклад Share Добавено Август 22, 2010 Тази тъпотия за катастрофата за първи път я чувам, но лилит в първи може да даде депресивни състояния или да попаднеш в ситуация, в която не си виновен, пък да излезеш че си-))) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Август 22, 2010 Доклад Share Добавено Август 22, 2010 Дано са тъпотии.... Черна Луна в БлизнациЧерна Луна в Близнаци дава на човека напрегнати отношения с брата, сестри, съседи и той често попада в неприятни двусмислени ситуации. Срещу него може да пишат жалби, да го крадат, да витаят слухове около личността му. Такъв човек борави с фалшива информация и неточни сведения. Документите му не са в ред и така се случва, че преживява загуби от това. От гледна точка на космическото възмездие това говори за това, че в минала инкарнация той също е бил крадец и е използвал най –лошите способи за постигане на целите си, възможно е да е донасял и мошеничествал. Лилит в Близнаци показва болести на белите дробове, бронхити, нервни заболявания, заекване и други дефекти на речта, провали в паметта и различни алергии. Черната Луна в Близнаци показва опасност от смърт на пътя или по време на авиокатастрофа, отравяне с газ, падане от голяма височина, задушаване. Преработването на Лилит в Близнаци отначало предполага попадане на самия човек в неприятни ситуации със съседи и познати, неговото име често се явява тема на обсъждане. Хора с които смята, че има обща кауза го използват и целия свят му се струва хитър, користен и враждебен. С течение на времето и преработването на Лилит, човек започва да разбира, че това е неговата собствена агресия и недоброжелателство, което предизвиква аналогични реакции. Конфликтите и скандалите започват да се уталожват от само себе си, когато неговото отношение към хората стане внимателно и търпеливо. На високо ниво на преработване всеки контакт с хората започва да се възприема като събитие в духовния живот и като възможност да се развърже поредния кармичен възел. Обкръжаващите го хора изпитват желание да му разкрият своята душа и да изповядат греховете си. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
marlen Добавено Август 24, 2010 Доклад Share Добавено Август 24, 2010 http://gnozis.info/?q=node/6552 - Тук има интересни неща за Лилит Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee R.I.P Добавено Август 24, 2010 Доклад Share Добавено Август 24, 2010 Мерси Много! Но руския не ми се отдава :Д Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts